2008-06-29, 20:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe Damy, jacuzzi i Oni
Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak
Ale niedługo sama zobaczysz  Niemcy są zawsze dla mnie wielcy, zawsze i nawet słowa magdy (są dla mnie wielkie tu na wizażu) ale w sercu zawsze mam całe niemcy i wrazie czego mam swojego wielkiego kotka, o którym mówię po niemiecku na Multi (wątek po niemiecku oczywiście) - magda możesz sama zobaczyć o kogo chodzi. On jest dla mnie wielki od pięciu (ponad) lat.
Lukasa lubię tylko jako piłkarza, nic więcej, ale w sercu mam tylko jego ( chodzi mi o tego z Multi). I mogę na Niego pisać przez duże litery.
P.S. wątek ten http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=99604&page=13 post nr 368 na ostatniej stronie.
|
nie znam sie...i nie kwestionuje twojego zainteresowania Niemcami ty mojego raczej tez nie kwestionujesz...a przynajmniej nie odnioslam takiego wrazenia
W każdym razie moje zainteresowanie nie ogranicza sie do 'podniecania' Dojczkami (tak potocznie w środowisku mowie na moich chlopakow ;P) jak to moglo wygladac XD aczkolwiek do tego jest przeznaczony ten watek ;P
Moja historia...historia mojej rodziny, mojego dziecinstwa i przyzwyczajen mowi sama za siebie ;D
Ale jeśli chodzi o niemeicką polityke to nie pogadamy absolutnie, bo zupelnie nie interesuje sie tym tematem bo albo mnie oczko zmyliło albo mialaś na myśli Schroedera XD
Swoją droga to tematy na tym wątku po niemiecku mnie zaskoczyly 
No to tak napisalam kątem oka... przez 20 minut jeden post XD
Ale trzeba mecz oglądac...
mysle, ze nastrój wątku może powrócić do swojego pierwotnego stanu
|
|