Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 20:09   #2277
kasiek87
Kokon pro

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. III

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
ja tez nie chcę ..

Maricken ja uzywam prokudenta;P jest tani i pojemny aczkowleik mi bardzo nie smakuje na poczatku mna smak gumy orbit tej miętowej delikatnaje a potem jets taki-gorzki;/

łe...ale i tak jest spoko, nie pali, nie piecze, i nie żre:P czego my nie znosimy:P

aj ja wqrocilam jednka bylam nad woda bylo fajnie wypluskalam sie i spedzilam superowo czas z Tztem;* Mua lov ju bejbi:P

a tak poza tym to Kasiek trzymam kciuki eby ci sie zabki nie rozlazły i masz sie pilnowac z retainerami:P

ja kupilam listerine niebieski czemu nikt nie powiedzial ze smakuje i smierdzi jak wc piker? pfuj zrec nie zre zbytnio da sie przezyc, co do retencji napewno bede pilnowac nie mam ochoty po tylu latach meki wszystkiego rozwalic ;]

ja mam zly dzien dowiedzielismy sie ze Sis TZta co ma 1,5 roku i siedziala z mama nad morzem zostala zabrana helikopterem do szpitala i dalej czekamy na wyniki bo nie wiedza co jej jest i ogolnie to chrumk ja z Tztem spedzalam czas od wczoraj po poludniu i wlasnie do domu wrocilam, w ogole ja tez mialam kolejne badanie tak o bo darmowe byly to poszlam z mama dla towarzystwa zrobilam sobie i jestem duzo ponizej normy w pt kolejne badanie z innej bajki ciekawe jaki wyjdzie wynik, niyb 21 lat a wiecej schorzen niz u starej babulinki ;]

milego wieczoru pewnie wszyscy mecz ogladac beda tylko nie ja bo nie jestem fanka footballu ;]

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora