2008-06-29, 20:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez agabil1
ja już po owu więc starania odkładam na przyszły miesiąc 
Chyba jestem przeziębiona  chodzę rozbita, zamulona od kilku dni i ta podwyższona temperatura... na dodatek mam katar ale to raczej sprawka alergii bo smarczę i kicham od mniej więcej 3 miesięcy.
Wczoraj byłam u mojej cioci (znanej dośc wróżbiarki)  wróżyła mi wahadełkiem czy będę miec dzieci.
|
Cytat:
Napisane przez agabil1
Ewuś, czekam 4 lata  zresztą powiedziała ze dwa lata maksymalnie, że nawet teraz już mogę byc w ciąży. Przed upływem 2 lat na pewno.
Zobaczymy  na pewno to pomogło mi na psychikę, cieszę się, jestem w lepszym nastroju i mam nadzieję. To najważniejsze.
|
Mówisz, że wróżka może poprawić nastawienie psychiczne to może ja też pójdę tylko wiecie co...............jak miałam jakieś 17-18 lat to jedna taka wróżka wywróżyła mi wiele rzeczy które się spełniło i jedno jedyne które do dziś mi dźwięczy w uszach "PILNUJ SIE BO MŁODA JESTEŚ A JA TU WIDZĘ WPADKĘ I TO ZARAZ PRZED LUB ZARAZ PO MATURZE". Od matury minęło już jakby nie liczył 8 lat ... 
Ale nie marudzę jak czytam że np Ty czekasz 4 lata to mó rok to... poczekam jeszcze ciut ciut Tylko mój A. ma już 32 lata i też JUŻ chce być tatą
|
|
|