Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-12, 20:41   #4953
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
2791 gramów - powinnam do kolejnej wizyty za 3 tygodnie w 35tc wytrzymać a dalej nie ręczy :/ I szyjka skrócona :/ A ja jem dosłownie tyle co przed ciążą, nie rozumiem co się dzieje, boję się bo dostałam skierowanie na cc ale już z góry wiem że nie dotrzymam i mi tłumaczył co się robi ze skierowaniem jak zacznę jeszcze wcześniej...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Spokojnie, musisz zacząć więcej odpoczywać. A waga malucha raczej nie jest zależna od tego ile jemy. Mnie gin kazał witaminy brać co drugi, trzeci dzień, bo od nich dzieci właśnie bardziej rosną
Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Torrence tak za miliony monet czyli 75zł w sumie widziałam dużo droższych także cena tego to taka pośrednia a jakoś super jak już wczesniej pisałam! Głównie z tego względu tam kupuję bo naprawdę porządne rzeczy. Poducha w ogole się nie odkształca (do spania) mam nadzieję ze rożek i ta do karmienia też spełnią super swoją rolę.
Załącznik 7387806

To jest zamawiane z Bololo
Piękny. Ogólnie bardzo lubię print monstery , młodemu ostatnio zamawiałam cały komplet ubrań ten wzór

Co do kompletu, to jeszcze się muszę przespać z tematem i zobaczę Zresztą i tak zamówię po pensji więc mam chwilę

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora