2018-01-12, 20:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
2791 gramów - powinnam do kolejnej wizyty za 3 tygodnie w 35tc wytrzymać a dalej nie ręczy :/ I szyjka skrócona :/ A ja jem dosłownie tyle co przed ciążą, nie rozumiem co się dzieje, boję się bo dostałam skierowanie na cc ale już z góry wiem że nie dotrzymam i mi tłumaczył co się robi ze skierowaniem jak zacznę jeszcze wcześniej...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Spokojnie, musisz zacząć więcej odpoczywać. A waga malucha raczej nie jest zależna od tego ile jemy. Mnie gin kazał witaminy brać co drugi, trzeci dzień, bo od nich dzieci właśnie bardziej rosną
Cytat:
Napisane przez Mecassie
Torrence tak za miliony monet czyli 75zł w sumie widziałam dużo droższych także cena tego to taka pośrednia  a jakoś super jak już wczesniej pisałam! Głównie z tego względu tam kupuję bo naprawdę porządne rzeczy. Poducha w ogole się nie odkształca (do spania) mam nadzieję ze rożek i ta do karmienia też spełnią super swoją rolę.
Załącznik 7387806
To jest zamawiane z Bololo 
|
Piękny. Ogólnie bardzo lubię print monstery , młodemu ostatnio zamawiałam cały komplet ubrań ten wzór
Co do kompletu, to jeszcze się muszę przespać z tematem i zobaczę Zresztą i tak zamówię po pensji więc mam chwilę
|
|
|