2008-06-29, 20:14
|
|
Matka Smoka
|
Dot.: Soczewki kontaktowe - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez lalaith
Ja też odradzam, wprawdzie nie warszawski ale krakowskie VE. Wciskają konkretne soczewki na których pracują a innych nie dobiorą choćby się błagało na klęczkach. Liczą tylko na własny zarobek a nie na komfort klienta. Mi babka wciskała na siłę jednodniówki na które mnie nie stać, bo wcześniej proponowane przez nią IWeary i Oasysy się na moich oczach nie sprawdziły! "Teraz to już tylko jednodniowe" - powiedziała i powiedziała mi jeszcze że 3 miesięczne B&L są przestarzałe i do noszenia 8 godz dziennie :-O a ja się w nich czuję super! O Proclear chyba wcale nie słyszała.
A okulary dobrała mi tak że nic w nich nie widzę i twierdzi że to dlatego że nie kupowałam szkieł u nich (były za drogie, za całe okulary musiałabym dac ok 1,5tys zł!)
|
a ja w jednym krakowskim VE znalazłam bardzo fajną lekarkę (o czym pisałam już w tym wątku) i nic zarzucic jej nie mogę
Cytat:
Napisane przez Floreta44
Aktualnie noszę soczewki Air Optix i nie narzekam ,mam pytanie do was odnośnie nowszej seri AQua Optix czy ktos juz je nosi prosiłabym o opinie .  
|
przeglądnij ostatnie dwie strony wątku, chyba Mala77 o nich pisała. Ja też się nad nimi zastanawiam, więc jak wypróbujesz to daj koniecznie znac jak wrażenia
|
|
|