Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie i ich słoneczka majowo-czerwcowe 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 21:20   #721
Sonia11
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie i ich słoneczka majowo-czerwcowe 2008

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

bujaczki - dziewczyny, jakie macie, dajcie linki lub zdjęcia, bo zastanawiam się czy nie kupić. mały uwielbia bujanie a ja nie moge ciągle bujać go na rękach czy nogach. nie wiem jakie ają być - takie leżaczki na baterie?
Ja mam taki:
http://wozki-dzieciece.pl/junior/poz..._dzieciece/363

kpiony w komisie ale wygląda jak nie używany i właśnie wygląda na spory myslę że mały co najmniej do 6 miesięcy z niego bedzie korzystał, ale nie ma żadnych bajerów ani sam się nie buja.

Cytat:
Napisane przez karolakep Pokaż wiadomość
Melduje sie na rozpakowanych 24 czerwca o 15.25 przyszla na swiat silami i drogami natury moja corcia Natalia- 3.260 wagi, 52 cm dlugosci. Dzis wyszlysmy ze szpitala, walcze juz z bolacymi sutkami, malym nawalem w prawej piersi i szczypiacym kroczem po nacieciu ale ogolnie pomijajac zmeczenie i ww jestem szczesliwa jak dojde do siebie napisze wiecej, wkleje fotke pozdrowionka
Witam i graulacje

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
mam wstydliwe pytanie i problem mój jednocześnie - czy którąś z was dopadły po porodzie hemoroidy?
Mi po porodzie wyszły i byłam tym przetażona, ale teraz już się schowały.

Cytat:
Napisane przez karolakep Pokaż wiadomość
p.s. przegladalam Wasze foty- sliczne macie maluchy, a co niektore jakie juz duuuze!!! szkoda ze od razu takie sie nie rodza
No nie wiem czy chcialabyć urodzić 5 kg dziecko

Monia a tak wyląda mój synek w leżaczku - nawet szelki są jeszcze za duże.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg leżaczek.jpg (52,1 KB, 51 załadowań)
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora