2018-01-12, 21:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Napisane przez ladyroses
Sweet rose, ja mam taką pomyłkę w najbliższej rodzinie... Do końca miał być chłopiec, wszystko było kupione a okazało się że dziewczynka [emoji3] ta dziewczynka ma. Już 13 lat
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------
Mi się wydaje, że tu nie chodziło o to, że ona nie chciała chłopca. Bardziej właśnie o ten szok. Pewnie była pewna że dziewczynka, wszystko kupione... Gadala do brzucha że dziewczynka... A tu taki szok! Na pewno kocha tego chłopca nad życie.. A człowiek czasem niestety nie ma wpływu na swoje reakcje [emoji853]
|
No tez obwinialabym hormony, ale nie wyobrażam sobie takich nerwow tylko z powodu płci. Ludziom umieraja dzieci jeszcze w brzuchu, nie wiem...
Kazdy jest inny, oczywiście, ale los zaskakuje, trzeba czasem przyjac z pokora niektóre fakty 
Cytat:
Napisane przez aankaa092
Domyślam się ze szok, pewno mieli już wiele rzeczy dla dziewczynki. Może reakcja tez spowodowana hormonami w ciąży, ale ciagle mnie dziwi.
Spróbuj jedne  zobavzysz czy ci będzie dobrze. 
|
Pewnie, warto to sprawdzic 😊 balabym sie tylko, ze bede miala rajstopowe zmarchy w kostkach 😉😉
|
|
|