2018-01-12, 22:08
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Ja też do moich zakupów za prawie 500 zł nie dostałam gratisu :/
Ile bierzesz tych podkładów na łóżko do szpitala?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Też nie dostałam, a wyszło mi 570...
Co do podkładów to u nas na SR położna mówiła, żeby wziąć 2 sztuki na wszelki wypadek, ale że w szpitalu normalnie dają 
Cytat:
Napisane przez Domi_001
Hej dziewczyny nie nadrabiam bo mam ponad 100 stron.. Ale mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. My od wtorku w szpitalu na obserwacji.. Na razie niby wszystko dobrze w poniedziałek się dowiem kiedy mnie wypuszcza. A tym cZasem... Kolacja.. dbają o nas.. nawet witaminki dają.. Załącznik 7387576
|
Co za rarytasy... :/
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żebyście szybko wyszli! 
Cytat:
Napisane przez alleyezonme
Spokojnie, ja nawet koszuli nie mam jeśli Cie to pocieszy 
|
Ja jeszcze też nie [emoji14] A termin mam na poczatku marca. Ale już widzę światełko w tunelu. Za tydzień - 1.5 chce zacząć prać wszystko 
Cytat:
Napisane przez Lunak
Dziewczyny, a rożek to jeden będziecie miec czy w razie W dwa?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
U mnie jeden będzie, kupilam taki tańszy na testy Bo nie do końca jestem przekonana o bezpieczeństwie tego wynalazku [emoji14] Ja raczej nie będę używać zbyt często, ale przyda się jak goście będą chcieli wziąć Małą na ręce Jak sie sprawdzi dokupię jakiś fajniejszy 
Cytat:
Napisane przez Mecassie
Torrence tak za miliony monet czyli 75zł w sumie widziałam dużo droższych także cena tego to taka pośrednia  a jakoś super jak już wczesniej pisałam! Głównie z tego względu tam kupuję bo naprawdę porządne rzeczy. Poducha w ogole się nie odkształca (do spania) mam nadzieję ze rożek i ta do karmienia też spełnią super swoją rolę.
Załącznik 7387806
To jest zamawiane z Bololo 
|
Śliczne! 
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
2791 gramów - powinnam do kolejnej wizyty za 3 tygodnie w 35tc wytrzymać a dalej nie ręczy :/ I szyjka skrócona :/ A ja jem dosłownie tyle co przed ciążą, nie rozumiem co się dzieje, boję się bo dostałam skierowanie na cc ale już z góry wiem że nie dotrzymam i mi tłumaczył co się robi ze skierowaniem jak zacznę jeszcze wcześniej...
|
Już prawie 3 kg?! Wow! Nie strasz nas nawet Kobieto. Trzymam kciuki żebys jednak jeszcze chwile pochodziła w dwupaku 
|
|
|