2018-01-13, 09:09
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
wielu rzeczy w 2018 roku STYCZEŃ
CZEGO SZUKAM?
Obecnie szukam najbardziej rzeczy do domu. Jestem w trakcie urządzania mieszkania, więc chętnie przygarnę przedmioty do kuchni, łazienki, sypialni etc.Jeśli masz coś takiego, a nawet nie jest to wyszczególnione w tej liście, odezwij się .
Poza tym SZUKAM:
rzeczy dla kota
ksiązki do nauki hiszpańskiego (podręczniki + CD, ćwiczenia, książki z testami gramatycznymi itp.)
Końcówki do szczoteczek elektrycznych
Płyn po płukania ust (nieostry)
noże kuchenne - ceramiczne, tytanowe lub ze stali damasceńskiej
Lodówka podróżna
DLA MĘŻCZYZNY: żele pod prysznic, pianka do golenia, szampon do włosów tylko NIVEA oraz dezodoranty (te ostatnie tylko nowe)
broszki oraz spinki do włosów
książki związane z najważniejszymi wydarzeniami historycznymi (ciekawostki zwłaszcza o II wojnie światowej, Stalinie, Hitlerze, Hiroszimie itp.
wszelkie inne materiały pomocne w nauczaniu muzyki, czy gry na pianinie
książki na temat zdrowego stylu życia/odżywiania
książki związane z ciążą, porodem, opieką nad malusieńkim dzieckiem (nie szukam czasopism) - aktualnie mam bardzo pokaźną kolekcję, ale może jeszcze coś mnie zainteresuje 
książki z ciekawostkami naukowymi
Mapy Hiszpanii
Achaja Ziemiańskiego - tom II i III
poradniki o domu
płyty DVD z "Kolekcji La SCALA" z przedstawieniami operowymi , które ukazywały się kiedyś cyklicznie w kiosku ruchu lub inne wydania DVD
mydełka dekoracyjne
nową bieliznę (dół w okolicy l)
instrumenty (perkusyjne i nie tylko) - flety proste i flażolety mnie nie interesują (najbardziej zależy mi na dzwonkach zwanych potocznie cymbałkami)
torba podróżna na ramię
nowa bawełniana piżama
oraz WSZYSTKIE INNE RZECZY użytkowe, które da się zużyć i o nich zapomnieć 
Na czerwono zaznaczone te najbardziej poszukiwane.
Edytowane przez Terha
Czas edycji: 2018-02-20 o 19:05
|
|
|