2018-01-13, 12:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Słuchajcie mam zgrubienie 5 cm nad wzgórkiem łonowym pod pępkiem po lewej stronie. Czuje przez skore cos dużego jak awokado. Nie boli ale jak leżę to jest delikatnie wyczuwalne. Czy to moze byc pęcherz? Twardy nawet kiedy jest pusty? Poza tum ciagle czuje jakby mi cis naciskało na pęcherz i sikam.
Jestem raczej szczupła ale to cos jest raczej wyczuwalne. Nie wydaje mi sie ze ten maluszek wielkości śliwki byłoby tak nisko i tak wyczuwalny. To musi chyba byc cos innego...
W piątek mam Usg wtedy zapytam.
|
Spróbuj w poniedziałek zadzwonić do swojego ginekologa i dopytać, może to nic niepokojącego, a nie ma co się niepotrzebnie do pt stresować. Jeśli chodzi o uczucie nacisku na pęcherz i sikania jest normalny raczej w ciąży.
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
Cytat:
Napisane przez folinka
Po prostu zaznaczasz kilka postów i stukasz znaczek dymku z trzema kropkami w prawym górnym rogu.
Witaj, zapraszamy!
To wydaje się małe odstępstwo od normy. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze [emoji110]
|
Ja również mam taką nadzieje, a jak nie wytrzymam do środy to pewnie w pon. napiszę już do niej,aby już w pon iść na wizytę. Tyle, że dopiero co pisałam w czwartek odnośnie kłucia głównie przy gwałtowniejszym ruchu bliżej pachwin, ale odpisała, że to normalne. Ostatnio sporo stresu wróciłam od stycznia do pracy po 3 tyg. l4 (męczyły mnie mdłości i wymioty) , w tym tyg. pogrzeb babci i teraz te wyniki mnie zaniepokoiły, a mam skłonności też do panikowania
|
|
|