Wątek
:
Pojechać czy nie pojechać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-06-29, 22:09
#
1
Yacopsae
Przyczajenie
Pojechać czy nie pojechać?
Witam.
Mam pewien problem.Chodzi o to, że poznałam pewnego chłopaka który jest starszy ode mnie o 8lat , a ja nawet nie jestem pełnoletnia. Spotkaliśmy się na imprezie u znajomych.Pierwszy raz go zobaczyłam i wtedy coś się pomiędzy nami stało.Lekkie zbliżenie.Jak go pierwszy raz zobaczyłam wiedziałam , że przegadam całą noc tylko z nim.Impreza skończyła się tym iż z siostrą i z nim poszliśmy do naszego domu.Oczywiście każdy spał w innym pokoju.Następnego dnia razem zjedlismy śniadanie , wszystko wszystko ładnie poszło.Niestety musiał po godzinie juz jechać.Smutno się zrobiło.
Po paru tygodniach napisał do mnie na Naszej -Klasie.Ucieszyłam się bardzo i odrazu dodałam go do znajomych, hihi
Następnie napisał do mnie na gadu gadu. Rozmawiamy ze sobą do dzisiaj.Rozmowy są bardzo miłe a niekiedy sprośne
Pisze mi co chwile żebym do niego przyjechała , ale ja za każdym razem odmawiałam. Ale teraz czuje że chce do niego pojechać. Raczej nie jest głupim chłopakiem i nie sądze żeby mi zrobił krzywde.Jest wkońcu kolegą mojej siostry.Znają się nie od dziś.
Pojechać? A może coś z tego będzie? A może ja głupia robie sobie tylko nadzieje?
hmm .. co tu robic?
Yacopsae
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Yacopsae
Znajdź więcej postów Yacopsae