2008-06-29, 22:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
Napisane przez jprasol
Ahcak
Kochana no ja nie mialam netu niestety od 31go marca czy kwietnia, juz nawet nie pamietam bo to bylo tak dawno..  no i zakonczyłam moje studiowanie dnia 27go czerwca  jestem chyba najszczęśliwszym absolwentem.. I.. będę amusiądlatego szlag trafił dietę  hihi Ależ oczywiście zarcik .. stworzonko najwazniejsze wec staram sie odzywiac zdrowo i w sumie podobnie jem jak do diety SB. akurat mam termin na luty wiec na stażu będę mogla sobie pozwolic na macierzyńskie luzy.
telik całuski i PriVativ równiez  ) no i pozdrawiam i wytrwałości życzę wszystkim
Ahcaczku jak zwykle wypowiedzi na całą strone bidaku  bo jak nadciagniesz do domu i chcesz nadgonic calą dobe to sie spiszesz  hihi
|
Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie Teraz koniecznie zdrowo na maxa się odżywiać musisz Jeju ale ślicznie Kolejna mamusia wśród siostrzyczek, kto następny?
Właśnie wróciłam z meczu, widziałam się z Neddą dziś (wiecie jaka ona piękna nie było nikogo na rynku kto by nie westchnął na jej widok, nogi do nieba^^). No i upiekłam BBB jak siedzieli u mnie znajomi i zjedliśmy całe. Nie mogę uwierzyć nadal, że z fasoli taki luksus! I taki szybki rarytas! Ojjj teraz mogę zapraszać na kawę i ciasto na ploty kumpele jak za starych czasów niedietowych
Od jutra nie mam netu, więc w pracy będę się zakradać jak szef nie będzie widział, chociaż on ma jakąś taką właściwość, że zawsze wszystko widzi
Teraz mówię dobranoc i idę wypoczywać przed kolejnym tygodniem
|