Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-29, 22:11   #260
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cytat:
Napisane przez jprasol Pokaż wiadomość
Ahcak
Kochana no ja nie mialam netu niestety od 31go marca czy kwietnia, juz nawet nie pamietam bo to bylo tak dawno.. no i zakonczyłam moje studiowanie dnia 27go czerwca jestem chyba najszczęśliwszym absolwentem.. I.. będę amusiądlatego szlag trafił dietę hihi Ależ oczywiście zarcik .. stworzonko najwazniejsze wec staram sie odzywiac zdrowo i w sumie podobnie jem jak do diety SB. akurat mam termin na luty wiec na stażu będę mogla sobie pozwolic na macierzyńskie luzy.

telik całuski i PriVativ równiez ) no i pozdrawiam i wytrwałości życzę wszystkim

Ahcaczku jak zwykle wypowiedzi na całą strone bidaku bo jak nadciagniesz do domu i chcesz nadgonic calą dobe to sie spiszesz hihi
Gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!! Ale fajnie Teraz koniecznie zdrowo na maxa się odżywiać musisz Jeju ale ślicznie Kolejna mamusia wśród siostrzyczek, kto następny?

Właśnie wróciłam z meczu, widziałam się z Neddą dziś (wiecie jaka ona piękna nie było nikogo na rynku kto by nie westchnął na jej widok, nogi do nieba^^). No i upiekłam BBB jak siedzieli u mnie znajomi i zjedliśmy całe. Nie mogę uwierzyć nadal, że z fasoli taki luksus! I taki szybki rarytas! Ojjj teraz mogę zapraszać na kawę i ciasto na ploty kumpele jak za starych czasów niedietowych

Od jutra nie mam netu, więc w pracy będę się zakradać jak szef nie będzie widział, chociaż on ma jakąś taką właściwość, że zawsze wszystko widzi

Teraz mówię dobranoc i idę wypoczywać przed kolejnym tygodniem

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora