Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-14, 11:41   #804
frik frik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez misiol Pokaż wiadomość
AFB sto lat [emoji512]

A bierzesz jakieś witaminy? Ja przez 2 dni nie brałam swoich i dziwnym trafem humor miałam straszny. Teraz znów jest ok.

[emoji7]

Kiedy lecicie? Teraz już nie ma wichur, będzie dobrze [emoji11]
Przynajmniej podczas choroby miałaś rodziców obok, zajęli się córką, a Ty mogłaś chorować. Wiadomo, taki rzadki wyjazd powinien inaczej wyglądać. Rodzice do Was przylecą po porodzie?

Ja córkę mam zimową. Kochałam rożek, łatwiej na początku nosić dzidziusia. To mówicie, że na lato otulacz?
Masz rację. Przy tzcie to bym na pewno nie mogla sie tak spokojnie wychorowac. On musial pracowac a w Toruniu mialam pomoc ze wszystkim.
Kurcze nie wiem, jak Pola mi wytrzyma w tych kolejkach. Ona lubi chodzic a nie potulnie stac
No ale jakos damy radę. I faktycznie nie moze tak wiac, bo nie wsiade do samolotu [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bananowomi Pokaż wiadomość
Coś Ty? Ja codziennie pracują przy tych maternity notes i na którejś wizycie widzę, że wszystkie ciężarne układają plan porodu z położną. Czy ktoś ma im towarzyszyć podczas porodu, ile nocy chcą zostać, czy chcą znieczulenie, czy chcą podania wit K...
Frik nie smutaj <tuli> Już za parę dni zobaczysz swojego tz
Aha... No widzisz, czyli mialam świetna polozna 😁 ale podczas porodu też nikt nie pytal o te notatki. A gdzie sie je robi? W tej ksiedze ciąży jest miejsce?
Chyba musze sie wybrac do innej poloznej następnym razem i podpytac. Bo jak mam drugi raz rodzic z tą, to nie mam na co liczyc.
Dzięki kochana
😘

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
Ja się witam znad kawki!

Jeny jak się wczoraj złaziłam na zakupach w Lbn z koleżankami.
Zamysłem było kupno sukienki dla starszej na wesele przyjaciolki w kwietniu,udało się ale jednocześnie zdołowałam bo nie wiem w co ja wtedy się zmieszczę a to 2dniowe wesele....

Plusem jest to ,że kupiłam w hm spodnie ciążowe i kilka szmatek dla bejbola. Ale już nie dla mnie takie łażenie, potem musiałam odleżeć swoje obłożona poduszkami.
I po tej nocy zapadła decyzja o jak najszybszym zakupie poduchy ciążowej.

Tez juz nie daje rady tak latac po sklepach. Musze robic przerwy na laweczke. Napic sie wody itd jak babinka.
Ciekawe, jak z dostaniem sukni na wesele dla ciężarnej... A też mieliśmy miec wesele w kwietniu. Będzie jednak w lipcu. Ale wtedy z kolei nie wiem co zrobię z dzidzia. I czy ja targac do Polski jak nie będzie miala nawet dwoch miesięcy a przecież wtedy sa szczepienia...

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora