Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-30, 08:02   #265
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Czesc laseczki kochane Udalo sie zakończyc sesję Wprawdzie nie mam wyników jeszcze ostatniego egzaminu, ale jestem dobrej mysli Heh... a miesiac temu myslalam ze zdac 10 egzaminow to niemozliwe A tu jednak czlowiek umie sie zaskoczyc i zdac o wiele lepiej niz planowal Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono

Kochany czerwiec dal spadek na wadze o 2,5 kg czyli moje tempo chudniecia utrzymuje sie na podobnym poziomie co na poczatku najlepszej diety na swiecie Nie dopisuje sie do Waszej listy , bo obiecalam sobie , ze powiem ile waze dopiero jak schudne i zaprezentuje zdjecia przed i po
Jestem w szoku, ze nie mialam chwil zalamania i checi przerwania diety od marca Niedlugo zaczynam 5 miesiac z SB

20 lipca jedziemy nad morze i chyba pierwszy raz w zyciu nie moge sie doczekac kiedy wskocze w bikini, to nie znaczy ze wygladam naprawde super, ale ja sie czuje dobrze

Pozdrowionka i buziolce dla wszystkich plazowiczek
Gratuluję! Fajnie, że dobrze się czujesz z SB i się nie łamiesz. Mi też odpowiada ta dieta.

Chyba w sobotę w końcu się zważę (ostatnio ważyłam się 7 czerwca), ale się boję, bo wprowadziłam już troszkę więcej węgli

W sobotę kupiłam sobie nowe bikini i też chcę już je na siebie włożyć