Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ponowna nauka randkowania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-14, 11:40   #25
aleksandrawiszka
Przyczajenie

Dot.: ponowna nauka randkowania

Juz wcześniej sugerowalam mu mówiac, że boję się angażowania w te znajomość bo bardzo dobrze się z nim czuje itd..(Żeby dac mu do zrozumienia że zależy mi na tej relacji) on odpowiedział że też się przy mnie bardzo dobrze czuje, I chce rozwijać nasza relacje ale na tym etapie nie jest w stanie powiedzieć jakie będą owoce tej relacji itd.. -bylo to przed pojsciem do lozka. Więc chyba masz rację taka odpowiedź usłyszę.... czarodziej jest świetnym określeniem!!! Tylko zaczynając z nim konwersacje, myślałam że mężczyzna który ma 31 lat. Jest ustabilizowany zyciowo.. ma pracę mieszkanie. I jest 3 lata sam, to szuka czegoś poważnego. Rozumiem mężczyzna myśli o sexie.. Ale ile można? Po 3 latach ruch. ..koleżanek? Chyba chce się związać z kims na poważnie . Zwłaszcza że on jest inteligentny... Ale już wątpię w swoje przemyślenia.

Ja niestety nie mam doświadczenia w randkowaniu. Mając 20 lat, byłam 4 lata w związku... więc nie skupiałam się na takich rzeczach stąd moje dylematy... A gościu sam robi wodę z mózgu! Z jednej strony daje mi odczuć jak się spotykaliśmy że jest coś poważnego ma rzeczy.. po czym przychodzi rozmowa na komunikatorze- to zwykła luźna konwersacja jak z kolega. Nie jestem małolata która poleci na te jego czułości.. Ani tez desperatka, która jak zobaczy że jest dostępny będzie do niego pisać bo pan się nie odzywa... No dlatego nie wiem jak ugryźć ten temat

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez aleksandrawiszka
Czas edycji: 2018-01-14 o 11:53
aleksandrawiszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując