2008-06-30, 08:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
Napisane przez tarasia
Dziewczynki, ogłaszam wszem i wobec, że wczoraj zaczęliśmy starania o dzidziusia.
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało i to jak najszybciej 
|
trzymam kciuki owocnych starań życzę
Cytat:
Napisane przez olivka_7
dobrze ciociu Kasiu  mam nadzieję że masz rację co do tego że się udało
W sobotę mnie moją mam zaskoczyła, bo w sumie w ciągu ostatnich kilku dni codziennie posypiam, w sobotę spałam do południa 1,5 godziny  no i pytała się kiedy testuję, i powiedziała mi ze ona czuje że teraz się udało. Obyście wszyscy mieli rację. Kusi mnie na test ale jakoś mniej niż zwykle. Wczoraj oczywiście pokłociłam się znów z mężusiem, ale tylko chwilowo śmiał się że albo hormony buzują orzed @ albo z powodu dzidzi 
|
Ja też myślę, że fasolka już się u Ciebie wygodnie wymościła
Mnie już tak nie boli lewy jajnik, ale w sobotę ledwo mogłam się ruszać, takie chwyciły mnie bóle no ale starania były jutro się dowiem, czy pęcherzyk pękł, jeśli tak, to może być to mój pierwszy cykl, w którym będę mieć nadzieję na dwie kreseczki ale nie zamierzam się nakręcać. Za to mąż sie nakręca wyedukowałyście go dziewczyny, bo czasem czyta Was (wie nawet, która z Was to sexi encyklopedia ) i wczoraj, jak szukałam termometru, bo czułam się jakbym miała podwyższoną temp to on oznajmił, że to na pewno objaw ciąży
|
|
|