Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Błyszcząca Czerwień Z Fiolecikiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-10, 22:01   #22
princess_69
Raczkowanie

GG do princess_69
Dot.: Błyszcząca Czerwień Z Fiolecikiem

Ale zostalam pobita przez was;-D To chyba dlatego tak to wyglada, kazda po trochu mi nabila kolejnego sinca slowami Hihi... Nie no zartuje, Ogolnie zaczne tak:
Jestem na profilu muzyczno-tanecznym, jestem w klasie artystow i mamy inne zasady niz pozostale profile szkół. Jestesmy traktowani inaczej, mamy inny rozkład materialo.. Jednym slowem boja sie nam o co kolwiek zwrocic uwage, a pozatym szkoła srednia to nie gimnazjum, mozna wygladac jak sie chce byle by miec buty zmienne;-) U mnie w klasie 2 chłoopakow maluje sobie na czarno oczy z czego jeden z nich oprocz tego maluje paznokcie (Na czarno).

Nie rozumiem waszej jednoglosnosci na ten wyjechany czerwony, przeciesz makijaz nie musi zaczynac sie w kanciku oka a konczyc u jego brzegu? Bo to jest juz nudne? Takie pospolite naturalne kolory, z delikatnie nałożonym tuszem oh i zeby czasem nie przesdadzic z czarna kredka;-) A kolory? jesli ktos nie widzi ze te kolory jednak w jakims stopniu pasuja do siebie to nie ma wyobrazni dobrej. Brwi normalnie sa ciemnejsze, sa malowane cieniem brązowym, ale ja wyzej zobaczylam ktos ma skopany monitor, a ja mam tandetny aparacik;-) Dlatego jakos tez jest inna. Rzęsy tez nie sa posklejane, tylko aparat zamazuje. Ale sie rozpisalam.;-) Ale fajnie, fajnie, pozdrawiam