2008-06-30, 08:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Hello
Jeju, caly weekend mnie nie było i tyyyle zalegosci!
Niestety chwalic sie nie ma czym, bo było kiepsko... W sobote byłam u znajomych na grillu (kromeczka bialego pieczywa, troche chipsow). Poza tym reszta zgodnie z SB, wiec tragedii nie bylo Ale za to niedziela to jakas porazka! S. znow to biale pieczywo, na obiad byly lody potem abruz i truskawki i na K. piers z kurczaka z grilla i kapusta. Bardzo malo tego jedzenia i niezbyt SB A co najgorsze - brak cwiczen od 4 dni!! Ale zaraz sie to zmieni, bo lece cwiczyc!
A teraz kilka słow do Was
Marzenko - super wygladasz i swietne ogrodniczki! Aha, ja na Słowcje jade do Popradu w dniach 21-24 lipiec Aha, masz super babcie, ze tak Cie wspiera z dietka! Moja jak sie dowiedziala, ze sie odchudzam i zobaczyla ze schudlam to oczywiscie powiedziala, ze jeszcze bede zalowala tego i lamentowala...No nie ma to jak wsparcie rodziny ehh...
Ahcka - jak dobrze, ze czesciej tu zagladasz, bo od razu wieksza motywacja do działania. Musze powiedziec, ze po Twoich postach jakos szybciej sie mobilizuje!
tiara gratuluje zaliczenia sesji Tez mialam 10 egzaminow i tez myslalam, ze to nie jest mozliwe aby je zaliczyc...ale milo sie rozczarowalam I nawet licencjat zaliczony w terminie!
telik chyba pojde za Twoim przykladem i wskocze na tydzien na I faze zeby sie troszcze oczyscic po tych weekendowych grzeszeniach... A na moje oko 1,8 kg to i tak sporo
asi_ula witam serdecznie na plazy 5 kg to zrzucisz na pierwszej fazie albo na poczatku II! Musze powiedziec, ze Cie podziwiam, ze od tylu lat nie jesz slodyczy (szczegolnie, ze zaczelas gdy mialas 13 lat!)! I do tego te cwiczenia! Super, super! Jak dla mnie to masz super wage, ale wiadomo samopoczucie najwazniejsze, wiec milego dietkowania
jennuś witamy ponownie Ciebie i Twoja mame of kors
Poki co to by bylo na tyle
Lece cwiczyc i rozkoszowac sie WAKACJAMI!
Buziole
|
|
|