Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-30, 08:32   #266
Domi22
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Hello
Jeju, caly weekend mnie nie było i tyyyle zalegosci!
Niestety chwalic sie nie ma czym, bo było kiepsko... W sobote byłam u znajomych na grillu (kromeczka bialego pieczywa, troche chipsow). Poza tym reszta zgodnie z SB, wiec tragedii nie bylo Ale za to niedziela to jakas porazka! S. znow to biale pieczywo, na obiad byly lody potem abruz i truskawki i na K. piers z kurczaka z grilla i kapusta. Bardzo malo tego jedzenia i niezbyt SBA co najgorsze - brak cwiczen od 4 dni!! Ale zaraz sie to zmieni, bo lece cwiczyc!

A teraz kilka słow do Was

Marzenko - super wygladasz i swietne ogrodniczki! Aha, ja na Słowcje jade do Popradu w dniach 21-24 lipiec Aha, masz super babcie, ze tak Cie wspiera z dietka! Moja jak sie dowiedziala, ze sie odchudzam i zobaczyla ze schudlam to oczywiscie powiedziala, ze jeszcze bede zalowala tego i lamentowala...No nie ma to jak wsparcie rodzinyehh...
Ahcka - jak dobrze, ze czesciej tu zagladasz, bo od razu wieksza motywacja do działania. Musze powiedziec, ze po Twoich postach jakos szybciej sie mobilizuje!
tiara gratuluje zaliczenia sesjiTez mialam 10 egzaminow i tez myslalam, ze to nie jest mozliwe aby je zaliczyc...ale milo sie rozczarowalam I nawet licencjat zaliczony w terminie!
telik chyba pojde za Twoim przykladem i wskocze na tydzien na I faze zeby sie troszcze oczyscic po tych weekendowych grzeszeniach... A na moje oko 1,8 kg to i tak sporo
asi_ula witam serdecznie na plazy 5 kg to zrzucisz na pierwszej fazie albo na poczatku II! Musze powiedziec, ze Cie podziwiam, ze od tylu lat nie jesz slodyczy (szczegolnie, ze zaczelas gdy mialas 13 lat!)! I do tego te cwiczenia! Super, super! Jak dla mnie to masz super wage, ale wiadomo samopoczucie najwazniejsze, wiec milego dietkowania
jennuś witamy ponownie Ciebie i Twoja mame of kors

Poki co to by bylo na tyle
Lece cwiczyc i rozkoszowac sie WAKACJAMI!
Buziole

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora