2018-01-14, 13:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Napisane przez lina84
Właśnie jestem po drzemce, tz i synek pojechali w gości więc mam ciszę i spokój.
Jeśli chodzi o mieszkanie z rodzicami to najlepiej samemu, ale różne są sytuacje niestety. MY jak remont robiliśmy to mieszkalismy u moich rodziców pol roku, nie było źle, ale to inaczej bo wszyscy się starali i wiedzieli że to czasowo.
Jeśli chodzi o pomoc to ja nie liczę zbytnio bo rodzice mi za bardzo w opiece nad synem nie pomagali i rzadko go biorą gdzieś a ma 6lat, oni już tacy są. Z drugiej strony to wogole kontaktu brak. Ale o tym mógłbym napisać powieść.
Jeśli chodzi o pościel, to ja wiem ze przy synu na początku nie używalam wogole, tylko Rożek i kocyk.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Moi z kolei dużo pomagali. Wręcz sami pytali czy mogą małą wziąć na spacer itp.
Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka
Podejrzewam,że potrójny splot bawełny czy coś takiego.
Wszystkim chorowitym życzę zdrówka!
Ja mam pytanie do Mam, od którego miesiąca ciąży wypada siedzieć na spakowanej torbie do szpitala? [emoji16]
|
Ja to z 1,5 miesiąca wcześniej spakowalam bo nigdy nie wiadomo. Nie chciałabym się pakować na szybko w stresie
Cytat:
Napisane przez kalka
BANANOWOMI po obydwu porodach jeść mi się tak nie chciało jak pić! Zwłaszcza jak będziesz karmić piersią to straszne sie ma pragnienie
Witaj BELLA
|
Oj pamiętam ze pic się chciało bardzo. Ale miałam ze sobą 1 duża butelkę. Tak to codziennie ktoś u mnie był, mąż lub rodzice więc mi przynosili.
Cytat:
Napisane przez pacia91
Tak, z salonu.
Witaj [emoji8]
Melduję, że przeprowadzką zakończona  prawie wszystko rozpakowane, zakupy spożywcze zrobione. Najważniejsze rzeczy są, reszta z czasem. Padam ze zmęczenie i z gorączką... [emoji20] ale moi rodzice dzisiaj bardzo nam pomogli ze wszystkim. Jutro idziemy na obiad do teściów.
Dziewczyny, nie martwcie się, że nie znacie płci. U mnie nawet nie było żadnych podejrzeń jeszcze, mały/mała skrzętnie kryje swój skarb [emoji23] we wtorek wizyta to może się coś okaże.
|
Pacia fajnie masz. Nas chyba nigdy nie będzie stać na salonowy
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka