Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-14, 13:50   #809
karolinka86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Właśnie jestem po drzemce, tz i synek pojechali w gości więc mam ciszę i spokój.
Jeśli chodzi o mieszkanie z rodzicami to najlepiej samemu, ale różne są sytuacje niestety. MY jak remont robiliśmy to mieszkalismy u moich rodziców pol roku, nie było źle, ale to inaczej bo wszyscy się starali i wiedzieli że to czasowo.
Jeśli chodzi o pomoc to ja nie liczę zbytnio bo rodzice mi za bardzo w opiece nad synem nie pomagali i rzadko go biorą gdzieś a ma 6lat, oni już tacy są. Z drugiej strony to wogole kontaktu brak. Ale o tym mógłbym napisać powieść.

Jeśli chodzi o pościel, to ja wiem ze przy synu na początku nie używalam wogole, tylko Rożek i kocyk.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moi z kolei dużo pomagali. Wręcz sami pytali czy mogą małą wziąć na spacer itp.

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Podejrzewam,że potrójny splot bawełny czy coś takiego.

Wszystkim chorowitym życzę zdrówka!

Ja mam pytanie do Mam, od którego miesiąca ciąży wypada siedzieć na spakowanej torbie do szpitala? [emoji16]

Ja to z 1,5 miesiąca wcześniej spakowalam bo nigdy nie wiadomo. Nie chciałabym się pakować na szybko w stresie
Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
BANANOWOMI po obydwu porodach jeść mi się tak nie chciało jak pić! Zwłaszcza jak będziesz karmić piersią to straszne sie ma pragnienie
Witaj BELLA

Oj pamiętam ze pic się chciało bardzo. Ale miałam ze sobą 1 duża butelkę. Tak to codziennie ktoś u mnie był, mąż lub rodzice więc mi przynosili.
Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Tak, z salonu.

Witaj [emoji8]

Melduję, że przeprowadzką zakończona prawie wszystko rozpakowane, zakupy spożywcze zrobione. Najważniejsze rzeczy są, reszta z czasem. Padam ze zmęczenie i z gorączką... [emoji20] ale moi rodzice dzisiaj bardzo nam pomogli ze wszystkim. Jutro idziemy na obiad do teściów.

Dziewczyny, nie martwcie się, że nie znacie płci. U mnie nawet nie było żadnych podejrzeń jeszcze, mały/mała skrzętnie kryje swój skarb [emoji23] we wtorek wizyta to może się coś okaże.

Pacia fajnie masz. Nas chyba nigdy nie będzie stać na salonowy

Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora