2018-01-14, 14:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 42
Mam dwa pytania wlosowe:
1. Mam mnóstwo siwizny! [emoji33] odkąd scielam włosy na bardzo krotko bardzp mi ona przeszkadza, siwe skronie wyglądają brzydko i chce sie ich pozbyć:/ farbowalam sie juz na platyne ale ciągle mi sie zdawało ze wlosy jednak wpadaja w żółć i czulam sie jakbym miała zarowke na glowie :/ teraz mysle o brązie ale koniecznie chlodnym no i musi pokryc ta siwizne... Znacie takie farby? Bardzo sie obawiam by nie wyszedl z tego rudy bo to bedzie masakra. [emoji33][emoji38] no i fajnie jak nie bedxie bardzo droga bo na 1 cm wlosow nie chce wydac majatku na farbe....
2. Czy Wasi faceci, bracia, ojcowie albo Wy same strzyga sie sami w domu? W sensie zwyklego obciecia się maszynka? Chodze raz w miesiacu do fryzjera, ktory za samo objechanie mi glowy maszynka (tylko maszynka, bez.zadnego przycinania nozyczkami) kasuje 15 zl, nie mówię ze to duzo ale ja juz po dwoch tygodniach czuje potrzebe skrocenia wiec zeby ścinać tyle razy ile potrzebuje mialabym juz 30 zl w dodatku do fryzjera musze sie umowic itd; pomyslalam wiec ze kupie sobie maszynkę i sama bede sie strzyc w domu no i docierajac do sedna, czy mozecie polecic jakas maszynke ktora sprawnie i bezproblemowo czlowiek moze sam sie ostrzyc? Mam dosyć gęste wlosy i nawet jak maja 2,5 cm to po strzyzeniu lata ich mnostwo.
Z gory dziekuje za pomoc [emoji173]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|