2018-01-14, 14:49
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: pomóżcie w wyborze wózka dziecięcego
Cytat:
Napisane przez martaja21
Witam wszystkie mamusie i tatusiów 
Zbliżam się już ogromnymi krokami do porodu i do wyboru wózka zostało mi już naprawdę niewiele czasu. Proszę napiszcie jakie wózki polecacie??? Przejrzałam już strony różnych firm oferujących swoje wózki no tak wszyscy zachwalają swoje. Ale jaka jest rzeczywistość?? Mieszkam na wsi gdzie nie ma dróg asfaltowych powiedzcie jakie koła? Skrętne czy nie? Czy opłaca się kupować 3w1? Jestem mega niezdecydowana i liczę na waszą podpowiedź 
|
Ja polecam Bebetto 2w1. Fotelik do auta to wiadomo, że lepiej zainwestować osobno w coś bezpiecznego po szeregu testów. Ale sami mamy Bebetto Holland 2w1 i jestesmy bardzo zadowoleni. Mieszkamy w mieście, ale spacery po górach, lasach to norma dla nas, więc odpowiadały nam duże pompowane koła w tym wózku, skrętne no i bardzo fajna amortyzacja. Na różne wyboiste tereny to istotna cecha. Poza tym zależało nam, by gondola była duża, bo córcia z października, więc w gondoli będzie całą zimę, a wiadomo, że kombinezony, pościel zajmują miejsce. Mamy ten wózek 3 miesiące i polecamy. Ze spacerówki mieliśmy okazję skorzystać u znajomych i też fajnie. Swoją uruchomimy pewnie wiosną Ogólne na trudne do pokonania tereny można polecić. Szybko i łatwo się tez składa/rozkłada. Jestem raczej drobna kobietą a radzę sobie też sama z targaniem go, więc mimo, że te 2w1 są cięższe, to wcale nie ma takiej tragedii
|
|
|