Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-30, 10:08   #4031
summertime
Raczkowanie

Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI

Cytat:
Napisane przez Independent Women Pokaż wiadomość
Tak teraz doszłam do wniosku, że to niesprawiedliwe czasem też, że na jeden kierunek brana jest matma lub gegra lub wos lub costam. Bo poziom każdego przedmiotu jest inny. Tyle, że zawsze to matma wypadała gorzej...
W tym roku trzeba przyznać, że matura była zaskakująca. Dobrze, że gegre odpuściłam sobie bo i tak lepiej od matmy bym jej nie napisała. Ale chyba chcieli zachęcić do nauki matmy i fizy dlatego taki poziom i z aduzo ludzi zdawało wos czy gegre. Ja też myślę, że wyniki sie rozłożą. SGH, uczelnie ekonomiczne, polibudy...

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Summertime nie, prawo nie.. nie mam z czym startowac na prawo a skaldac bede na umk i ug

a wynikami z histy i wosu sie nie dziele, bo sa ponizej moich ambicji.. a mzoe dlatego, ze ciezko przechodzi mi to przez gardlo.. mam zbyt duzy zal, ze wyniki sa odwrotnie proporcjonalne.. tylko rodzice i Tz znaja te wyniki..
Ja myślę, że nie jest tak źle. I u mnie w szkole to wszyscy załamani hista i wosem w szczegolosci. Wiec nie smuc sie
summertime jest offline Zgłoś do moderatora