2005-10-10, 22:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Błyszcząca Czerwień Z Fiolecikiem
Cytat:
Napisane przez princess_69
Jednym slowem boja sie nam o co kolwiek zwrocic uwage
|
To co wy bijecie tych nauczycieli? Jak to się boją?
Cytat:
Nie rozumiem waszej jednoglosnosci na ten wyjechany czerwony, przeciesz makijaz nie musi zaczynac sie w kanciku oka a konczyc u jego brzegu? Bo to jest juz nudne? Takie pospolite naturalne kolory, z delikatnie nałożonym tuszem oh i zeby czasem nie przesdadzic z czarna kredka;-)
|
Fakt, nie musi...
Makijaz arystyczny też musi byc odpowienio dobrany, skomponowany i wyknany! To jest sztuka i wbrew pozorom nie jest to takie łatwe...
A nie naćkane, nawalone wszystkie jak popadło, bo to wtedy są abstarkcyjne plamy, które z makijażem nie mają wiele wspólnego. Taka jest różnica.
Cytat:
A kolory? jesli ktos nie widzi ze te kolory jednak w jakims stopniu pasuja do siebie to nie ma wyobrazni dobrej.
|
Wyobraźni to nie ma ten co źle dobiera kolory do makijażu, a nie ten co to ogląda.
Pokazujesz ludziom gotowy twór w postaci makijażu i ja jako oglądaczka makijażu nie muszę się [mogę] zastanawaić co ty tam chciałaś przekazać... MNie w ogladaniu makijażu wcale nie musi [może] ponosić wyobraźnia... Ja się mam ustosunkować do tego, że albo "ładnie" albo "brzydko".
Tak to widzę, teoretycznie. Fantazji duzo zyczę.
|