Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 09:16   #462
kejti85
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Dziewczyny a teraz moja relacja od piątku udało mi się załatwić:
poradnię rodzinną
zaklepać termin w kwiaciarni i mniej więcej ustalić co bym chciała
zdobyć nr. tel od makijażystki
kupić bieliznę staniczek i majtki firmy Esotiq gładkie białe I tutaj dziewczyny ważna informacja - gdybyście chciały robić tam większe zakupy to: kupcie najpierw coś mniejszego niedrogiego, i skorzystajcie z promocji - podacie swój nr tel. dostaniecie od nich zaraz smasa a z tym smsem kupujecie o 50% taniej!!! ja o tym nie wiedziałam, a szkoda miałabym troche kasy zaoszczędzonej.Skorzystał a za to moja siostra, która skuszona tą promocją wybrała sobie cudny kremowy komplecik z turkusowo-brązowym hafcikiem i zamiast ponad 100 zapłaciła 50 z hakiem, a i ja się skusiłam na żelowe wkładki do stanikia (można również do stroju kompielowego je założyć) które kosztowały wcześniej 24 no a zapłaciłam 12 Tak więc korzystajcie z promocji A jak któraś byłaby chętna niech napisze PW ze swoim nr tel. to jej wyśle tego smsa - tak też można

Czyli brakuje mi tylko pończoch/rajstop - nie wiem na co się zdecydować Proszę Was o radę dziewczynki - czy myślicie że do białej sukni pończochy tylko białe?
Ta noga jest taka sina w nich... i tak hmmm komunijna wolałabym cieliste ale one zaś mają brązową koronkę Może macie jakieś typy - cieliste pończochy z białą koronką lub bardzo cieńkie białe... doradźcie Koleżanka sugerowała kabaretki ale nie będą one pasowały bo na sukni jest wykończenie z koronki...

A i jeszcze prośba techniczna - jak odpowiadać na kilna postów w moim jednym? Wytłumaczcie prosze początkującej koleżance która nie chce zaśmiecać forum Z góry dzięki za wyrozumiałość
kejti85 jest offline Zgłoś do moderatora