Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-14, 23:02   #2227
agusia8524
Zakorzenienie

Dot.: Ploteczki, plotusie, staraczki i mamusie :)

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Wypisz wymaluj mój. Jak się nie poryczę to wszystko obraca na swoje jeszcze głupkowato ironizując [emoji53]
Gratulacje dla Domisia[emoji112]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Ooo mnie też wpiekla...bo mój mąż jest uzależniony od nowych zabawek i pierwszą rzeczą po przebudzeniu albo ostatnią przed spaniem jest...macanie telefonu[emoji34]czasem mi przychodzi na mysl rozwalenie routera[emoji38]ale to na chwile bo pewnie od razu przywlekł by nowy.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Oooooo jak mnie to wpienia! Jak siedzi z nosem w komórce, a podobno to ja jestem uzależniona od fb i wizazu.
Wróciliśmy z Londynu (na początku kręciłam nosem, ale w sumie super ), wczoraj mieliśmy małe ścięcie, bo mu wypaliłam, że mam dość paplania o autach i dumę uraziłam...już nie mogłam słuchać, jak na każdym rogu sikał z wrażenia nad autami za miliony mogłam być delikatniejsza, ale szliśmy od 10km i stopy mi odpadly, mam pęcherze No i zaburzyłam mu piramidę potrzeb a Maslowa ubiłam, bosh...
Zapisz