Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-30, 11:05   #488
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III

Cześć kobietki

gosia1007
ale szalony wieczór, naprawdę gratuluję pomysłowych kumpeli mam nadzieję, że mój panieński też będzie się wyróżniał jak będę wspominać w przyszłości i fajnie że wspomniałaś o rzęsach, też może się skuszę...

Biricchina powiało wakacyjnym klimatem z Twoich zdjęć i opowieści ach... też chcę...

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
A co do Egipcjan to leżysz sobie na leżaku, opalasz się a przechodzi Egipcjanin i Cię łaskocze po stopie. TY się zrywasz i patrzysz co się dzieje a on się śmieje tymi swoimi białymi ząbkami do Ciebie Jak wyjdzie się przed hotel żeby pochodzić po sklepach to każdy Cię ciągnie za rękę, zaczepia żebyś weszła właśnie do niego i u niego coś kupiła. Krawężnki mają wysokość ze 30cm, bo jakby było niższe to by jezdzili po chodnikach. Piraci drogowi.
Zaczepiają Cię pytając skąd jesteś. Jak usłyszą, że z Polski to mówią cześć, jak się masz? I sami beztrosko odpowiadają sobie, że dobrze wołają Kubica, Pudzianowski i... Doda Elektroda
dobre, a co do piratów drogowych - to nasłuchałam się - od przyszłego szwagra, jak to im urządził w busie jeden kierowca dyskotekę z tańcami - pasażerowie tańczyli autentycznie, do tego w trakcie jazdy kierowca wyskakiwał z samochodu i biegł obok podobno wzbudzali ogólne zainteresowanie hihihihi

co do kabrioletu - to miałam taką opcję, ale taki ciasny samochodzik a będziemy dużo jeździć ;] w najgorszym wypadku nawet 200 km przez cały dzień
monai jest offline Zgłoś do moderatora