Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Che Italia?
Wątek: Che Italia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-11, 00:55   #134
svenja
Wtajemniczenie

Dot.: Che Italia?

Czesc Iza! Ja wprawdzie nie z Wloch (choc to za rogiem ), ale postanowilam Ci odpowiedziec

Ile ma lat Twoja coreczka? Jesli faceta kochasz i traktujecie sie serio, powinnas sprobowac, mysle, ze jest to szansa zarowno dla Ciebie jak i dla pociechy, tym bardziej jesli jest malutka. Wiadomo, wszystko musisz miec ustalone, zeby obylo sie bez skoku na gleboka wode... pomysl z jezykiem jest swietny, ja tez nie wyobrazalam sobie przeprowadzki bez uprzedniego opanowania jezyka, a teraz ucze sie rowniez slowenskiego, bo jesli mam sie tu przeprowadzic, to przeciez musze umiec sie dogadac...

Generalnie masz bardzo fajne podejscie i ja podzielam Twoje spostrzezenia, gratuluje dojrzalosci i perspektywicznego myslenia, sadze, ze podejmiesz wlasciwa decyzje. Ja bym wyjechala

A jesli chodzi o gotowanie, to jestem pewna, ze tesciowa z przyjemnoscia Cie nauczy i moze Cie zainteresuje gotowanie, bo kuchnia wloska jest pyszna, ale wiekszosc potraw jednoczesnie nie jest straszliwie skomplikowana w przygotowaniu, takie sa moje doswiadczenia

A makaron kazdy potrafi wrzucic do wrzatku