Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowe 2018 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-15, 09:07   #198
asiula1306
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Pannkaka Pokaż wiadomość
Dzisiaj jakoś do mnie dotarło, że to już niedługo. Położna zaczęła wizytę pytaniem jak się czuję w tych ostatnich tygodniach, później pani w laboratorium też, że to już końcówka. Wyprawka coraz bardziej ogarnieta, wózek, fotelik, łóżeczko i przewijak gotowe... Pierwsze pranie było, więc jakieś ubranka też już niby gotowe. Tylko ten bałagan z którym mam zamiar się rozprawić dopiero jak skończę pracować, no i torba do szpitala do spakowania coś tam jeszcze muszę dokupić, ale wszystkie niezbędne rzeczy są

Poważnie, nigdy nie osikal? Myślałam, że to nie do uniknięcia, skoro mojej córce się parę razy udało

U nas było wszystko bardzo bezproblemowo, o chusteczkach nigdy nie słyszałam, że się nie powinno, pudru nie mieliśmy. Raz mieliśmy pobrać próbkę moczu i rzeczywiście nie było łatwo, ale żadnej infekcji nie miała.

Skoro mówicie, że z chłopcami łatwiej to się trochę uspokajam

Właśnie licytuje coś dzieciowego z aukcji wosp, ale boję się przyznać, bo mnie przebijecie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ktos mi tez ostatnio mowil ze to juz koncowka... ja tam jeszcze chce sobie w tej ciazy pochodzic :P
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
U nas maja dobre ceny a jak im pokażesz że w internecie jest taniej to sprzedaja po tej cenie. Ale Tito za 1759 to nigdzie nie widziałam - możesz coś podlinkowac? Chyba że to jakaś chwilowa promocja byla?

Szczerze to w sklepie zakochałam się w innym wózku (Aero tutis) ale ja kupuje tylko oczami wózek a mój mąż już pod względem technicznym. Niestety cena była o 1000zl większą niż Tito no i nie miał np wentylacji gondoli która ma Tito, miał też niewygodna regulacje oparcia w gondoli. No i 1000 zł różnicy to jednak sporo za to kupimy fotelik. Wygrał zdrowy rozsądek czyli mój mąż [emoji13]

Na fb wyswietla mi sie reklama tego wozka- jest super
Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
A ja mam lenia i sie nawet z domu nie mam ochoty ruszyć. W sumie potrzeby tez

Alley, weźcie juz w koncu zamówcie ten wózek. Połowa stycznia juz jest

Myślicie, że jak zadzwonie na porodówkę do szpitala to mi powiedzą kiedy mają dni otwarte? Bo mam 2 sprzeczne info i terminem. A w sumie to ja nawet nie wiem czy chce tam isc i oglądać. Mężu mnie namawia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na pewno ci powiedza. Tez musze dzwonic i sie umawiac ale nie wiem czy to nie jest tak ze mi powiedza ze moge np za dwie godziny podjechac... najchetniej zalatwilabym to w sobote ale nie wiem czy praktykuja taki dzien. Bo w ciagu dnia w tygodniu to maz siedzi w pracy a sama nie pojade. Chcialam zeby wzial wolne ale co jak nie da rady akurat w tym dniu podjechac? Tym bardziej ze chcemy opykac od razu dwa szpitale

Wydaje mi sie ze odkrylam tajemnice tego mojego klucia. Nie kluje mnie codziennie. A jak mam gorszy dzien to razem z kluciem mam ciagle parcie na pecherz i dziecko inaczej sie rusza (w innym miejscu ma giry). Moze po prostu tak sie maly nieszczesliwie uklada ze cisnie i napiera glowka?

Edytowane przez asiula1306
Czas edycji: 2018-01-15 o 09:11
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując