2008-06-30, 15:22
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Napisane przez Favkes

Ciesze się okropnie z wygranej Hiszpanii - ale pocieszam szczerze ... naprawdę 
|
Dzięki Feniksiku. 
Choć, prawdę mówiąc, rozpaczy nie ma. Po tych szopach z sędziowaniem doszłam do wniosku, że pora odpuścić sobie piłkę nożną.
Cytat:
Napisane przez Favkes
ps. Sabbaciku - śliczna fotka w avie 
|

To zmoknięta wersja. 
Cytat:
Napisane przez Margot45
Właśnie to samo chciałam napisać -Sabbath co wklei zdjęcie, to ładniejsze
Szlag mnie od rana trafia: przychodzę do pracy, nie sposób włączyć komputera. Oho, myslę sobie, panowie informatycy byli w sobotę w zwiazku z piątkową awarią i znowu coś spie....  . Zadzwoniłam - nie przyznali sie. W tzw. międzyczasie kolega coś poprzełączał - działa. A co sie okazuje - pani, która sprząta u nas w firmie od miesiaca raczyła porozłączać kabelki. Normalnie zabić to mało  a za to, że przestawia moje buty i kubki to już sobie u mnie nagrabiła, co to ma być, zabawa w chowanego? Żebym przyszła do pracy i za każdym razem moje pantofle stały w innym miejscu? Raz nawet przywalone szmatami, których Szanowna Pani używa do sprzątania - i ja mam to potem na bose stopy założyć?!
Jak ja mam koszmarnie dość tej pracy to tylko ja wiem 
|
O matko! 
Kurczę, ludzie czasami nie mają wyobraźni. 
Wierzę, że może Cię piorun strzelać. ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Eenax
Sabbath - prze-piekny avatar
|
Dziękuję. 
Cytat:
Napisane przez Eenax
vesenka- super buciki. Ja bym w nich normalnie śmigała wszedzie gdzie się da.
|
Też to napisałam. 
Cytat:
Napisane przez Eenax
Moje 12centymetrowe obcasowce sa bardzo wygodne i nie tylko da się w nich chodzić ale także i biegać.
|
O raju, to jest 12 cm? Naprawdę nie wyglądają.
Jednak wyprofilowanie buta mam ogromne znaczenie. 
Eenax, to zdjęcie po prawej bardzo pogodne. Sprzed ciąży, czy już po?
Cytat:
Napisane przez paolla
wczoraj definitywnie skończyło się moje studenckie życie. wyprowadziłam się ze studenckiego mieszkania, nie umiem sobie wyobrazić, że już nigdy tak nie będzie. od kilku lat mieszkałyśmy w zgranym, trzyosobowym składzie. to se ne wrati... 
|
Oj, Paollo, rozumiem, co masz na myśli. Nawet pocieszać nie bardzo jest jak, bo choć życie po studiach bywa naprawdę super, to już nigdy w ten sposób, niestety.
Z drugiej strony... ma inne zalety.
Człowiek musi iść do przodu. Nie można być studentem przez całe życie (to taka garść obiegowych mądrości w ramach barku pomysłu na własne ).
A w sumie trochę szkoda... 
Cytat:
Napisane przez burn-it-up
Zdałam  zdałam wszystko.Biologia niestety poniżej moich oczekiwań,polskim jestem natomiast pozytywnie zaszokowana  .Z angielskiego ok,a chemia hehe wynik nie jest imponujący ale z moim poziomem wiedzy ( i w porównaniu do innych którzy zawsze byli z chemii lepsi) to jestem zadowlona.
|

Mogę napisać, że wiedziałam, że zdasz? 
Cytat:
Napisane przez vesenka
kochani, co zrobić z pocącymi się dłońmi? O ile pod pachami nie mam problemu z poceniem, to dłonie to wielka tragedia  Podać komuś rękę, to już mało komfortowa sytuacja dla mnie, iść z kimś za rękę=powódź  kiedyś tak nie miałam. Znacie jakieś środki, które na to pomagają? Jakieś antyperspiranty do dłoni czy coś?
|
Vesenko, ponoć robi sie jakieś zabiegi toksyną botulinową, które czasowo likwidują ten problem. Zapytaj dermatologa najlepiej.
|
|
|