2018-01-17, 18:50
|
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Mamy Listopadowe 2017-cz.I
Cytat:
Napisane przez catiedove
My 29 kwietnia. Sala opłacona. U księdza byliśmy, dał jakieś podania do wypełnienia i kartki do spowiedzi. [emoji6]
A powiedzcie apropos, zaproszenia wysyłacie, rozdajecie? Czy może wgl tylko słownie prosicie? Aaa i czy dla chrzestnych zaproszenia wypisujecie jakoś z zaznaczeniem tego, że jako chrzestnych? No i ile wcześniej myślicie zapraszać?
Muszę się wziąć za wypisywanie naszych. [emoji29]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U nas chrzest ma być na początku marca tak wyślę i rozdam zaproszenia będą robione ze zdjęciami. Małej; )
Dla chrzestnych będzie dopisane do ich nazwiska kim będa dla małej; )
Cytat:
Napisane przez Rododendron91
Co do chrztu zamówiłam fotografa na mszę i myślę czy nie zamówić na przyjęcie. Ale koszty trochę spore. Ale z drugiej strony mielibyśmy pamiątkę, trochę zdjęć z dziećmi i rodziną. Myślicie że 450 zł za mszę i 1,5 godz przyjęcia to dużo? Otrzymujemy płytę ze zdjęciami i 30 odbitek.
|
Dość sporo bierze ten fotograf ja też biorę fotografa też bierze 450zl ale Sylwia mi daje ok 300zdj na płytce uwielbiam z nią wspolpracowac; ) mamy pięknie zdj z sesji narzeczenskiej i ślubnej będzie godzinę przed msza później szybka msza I może parę fotek na przyjęciu w domku u nas; )
Cytat:
Napisane przez stypi_89
My na szczepienie idziemy jutro [emoji32] a powiedzcie mi dziewczyny szczepicie wasze dzieci na rotawirusy i pneumokoki? Bo my się zastanawiamy, ale ten czas tak szybko leci a decyzji brak [emoji852]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
My szczepimy na rota i meniko bo pneumo są refundowane
Cytat:
Napisane przez aniaexplode
Czy śpią z wami wasi mężowie/partnerzy? Mój po porodzie uciekł do drugiego pokoju. Tęsknię za nim. On chodzi do pracy, musi się wyspac chociaz nasza malutka jest spokojna w nocy. Myslicie że popełniłam błąd godząc sie na taką rozlake?
|
Mój śpi z nami w pokoju Mała śpi w łóżeczku lub w wózku nad ranem biorę ja do łóżka a wtedy M.idzie do pracy, ma możliwość spać ewpokoju obok ale niechce 
Pozatym napisze brzydko zrobił dziecko i teraz się miga w nocy od budzenia nie ładnie
Cytat:
Napisane przez whenee
No i druga rzecz jak karmię raz jeden cyc raz drugi to musiałabym mieć jakiś ogranicznik od drugiej strony bo bym się bala że spadnie z łóżka. A jeszcze nie opanowałam techniki żeby karmić z obu cyckow na jednym boku, a jak to u was wygląda?
|
Moje są takie duże ze się na bok przesune i może pić z 2 piersi 
Dobry wieczór 
Nadrobiłam was bo tak to udzielam się na fb na bieżąco
|