Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-01, 17:14   #154
topcia06
Rozeznanie

GG do topcia06
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Słonecznik jest właśnie dobrym rozwiązeniem. Zawiera tłuszcz roślinny, który dobrze wpływa na wygląd skóry. Przy okazji nie jest tuczący. Może z powodzeniem zastąpić inne, niezdrowe przekąski.
Jeśli chodzi o dzisiejszy dzień, to jeszcze musisz coś zjeść.

Ja jestem na diecie dopiero szósty dzień i wiem jakie koszmarne są początki.
Chyba najważniejszą sprawą jest, żebyś na początku określiła sobie cel, dla którego chcesz schudnąć i sposób w jaki będziesz to robić.
Dobrze jest przyzwyczaić się do jedzenia regularnych posiłków, co 2-3 godziny. Między czasie nie podjadać, tylko pić dużo wody. Dwa litry to nie jest tak dużo, bo w ciągu całego dnia można ich wypić około 5. Najlepiej jest pić pomiędzy posiłkami około 2 szklanki wody. I dużo najróżniejszych herbatek
Poza tym notuj sobie wszystkie posiłki, które zjadłaś w ciągu dnia i na koniec podliczaj wszystkie kalorie w nich zawarte. Tylko szczerze! Wtedy będziesz wiedziała, ile codziennie zjadasz kalorii i ew. zredukujesz ich ilość w ciągu dnia.
Zaczęłam tak robić właśnie od tych sześciu dni...
Mam nadzieję, że jak się wszystko powoli poukłada to efekty będą niedługo widoczne.
Zresztą, nie będę się mądrzyć, bo dziewczyny wiedzą jakie ja mam problemy z odchudzaniem... Ale co innego nam zostaje... Musimy dać radę!