2008-07-01, 17:20
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dokończ....
Perfumy które kocham bezgranicznie za trwałość....Hypnotic Poison, Eden
Perfumy, które najpierw znienawidziłam, a potem pokochałam...Agent Provocateur
Perfumy, które najpierw pokochałam, a potem znienawidziłam...Amour Amour, (KLASYCZNY ANGELU i LA MALE, WYBACZCIE ZE WAS NIE UWZGLEDNIAM ALE PRZECIEZ NIENAWIDZE WAS OD ZAWSZE)
Perfumy, które uwielbiasz, ale nienawidzi ich otoczenie... Eden (nienawidzi go tylko olfaktorycznie niedoksztalcone otoczenie:P)
Perfumy, za które dostajesz najwięcej komplementów....Chanel Chance (ktore mnie sama denerwuja)
Perfumy, które mają naprawdę przecudna butelkę...Lolita, L LL, Agent, Maitresse, Black Cashmere, Prada (czysta forma, szklo i grawerowany metal. Piekne)
Perfumy, do których wracasz wspomnieniami...Far Away (koniki Pony!)
Perfumy, którymi pachnie Twoja TZ to...Dune (poszukiwania godnego nastepcy wstrzymane na czas wyjazdu TZ na bliski wschod) na zmiane z Davidoff Coolwater
Perfumy, męskie, które z powodzeniem sama mógłabyś używać/używasz...CKbe, Dune meskie, Gucio
Jeśli miałbyś się ograniczyć do, niech będzie 3 zapachów, które będziesz mógł używać do końca życia to...Glow J.Lo, cos slodkiego i cieplego czego wciaz poszukuje, Eau de Cheapadnchic
Perfumy, którymi najchętniej obdarowałabyś kogoś bliskiego....Gucio dla TZ, Gucio II dla mamy
Perfumy, które kojarzą Ci się z zachodem słońca....Dune
Perfumy, które kojarzą Ci się z letnim wieczorem... Elle YSL
Od kiedy jesteś perfumomaniakiem...i co się do tego przyczyniło...albo jaki zapach... Od trzech/czterech lat, nie wiem jak to sie stalo, jakos samo z siebie, powoli wsiakalam wsiakalam az wsiaklam calkowicie
|
|
|