Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciąża mimo tabletek anty? - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 00:15   #314
stresujacy
Przyczajenie

Dot.: ciąża mimo tabletek anty? - wątek zbiorczy

siema
jak to mam w nicku strasznie sie stresuję ciążą, a raczej tym, że można sobie wpaść;/
Otóż(od początku): ja i moja dziewczyna myśleliśmy już od dawna o współżyciu i zdecydowaliśmy się na zabezpieczenie w postaci tabletek.. Ania zaczęła brac tabletki w lutym a współżyc zaczelismy dopiero w kwietniu, wszystko było ok aż do poprzedniego tygodnia.. MIanowicie, uprawialiśmy seks w pierwszym dniu "okresu" czyli jakis drugi/trzeci dzien po odstawieniu tabletek.. tydzien później moja dizewczyna miala nudnosci, mroczki przed oczami i chęć na wymioty, ale to si ezdarzyło tylko raz.. moje pytanie brzmi, jakie jest prawdobodobieństwo, że bedize w ciąży? dodam, że pominełą tylko raz jedną tabletkę, ale to bylo jeszce zanim zaczelismy współżyc, bierze Microgynon 21 oraz nigdy nie skończyłem w niej...

wydaje mi sie mało prawdobodobne ze jest w ciąży, ale bardzo sie stresujemy tym;/ co wy na ten temat sądzice? z góy thx za odp
stresujacy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując