2008-07-02, 09:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Dziewczyny, jestem w szoku po tym,jak przeczytalam wasze posty z wczoraj...
Co sie wlasiciwie stalo?? Ktos sie poczul ignorowany, bo jego post przeszedl bez odpowiedzi?? No bez przesady pliiiiz...mi nikt nie odpisal na posta z prosba o trzymania kciukow przed operacja, ale wiem, ze jeden post moze utonac w powodzi innych i nie ma zadnego problemu...
Ze ktos klamie, ale nie powiemy kto, bo nie chcemy, a wiemy ale nie powiemy..? Hmm...mysle, ze omawiamy tutaj tak prywatne sprawy, ze jesli juz ktos wie cos, czym koniecznie musi podzielic sie z innymi to kultura wymaga, zeby dzielic sie do konca a nie rzucac haslo, ktore sprawia, ze inni czuja sie oskarzeni i niekomfortowo, i po prostu znikac z watku zostawiajac za soba zamet...
Ojej, dziewczyny, a ja myslalam, ze to jedyny watek w calym necie, gdzie takie rzeczy sie nie zdarzaja, bo wszystkie mamy jeden cel, bez zawisci czy zlosliwosci...
Mysle, ze wszystkie czulysmy sie tu bardzo dobrze, moglysmy mowic o wszystkim i oczekiwac wsparcia...a teraz cos sie popsulo i szczerze mowiac, gdybym to ja wywolala taka sytuacje to czulabym sie odpowiedzialna za wyjasnienie przyczyn...jestesmy tu kolezankami (niewazne czy nowymi na watku czy juz bedacymi tu troche dluzej), wiec troche sie nam to nalezy...A bylo tu naprawde jak fajnie...
zanka duzo zdrowka dla Twojej Mamy 
|
|