Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 10:21   #3232
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Kiecka ogólnie dobrze, czyli jest zrobiona jak zleciłam, wszystko zaakceptowałam i miałam już ją zabietrać gdyby nie fakt, że była po prostu brudna, a niby po pralni Czyli standardowo robią z człowieka wała Poprosiłam o rozmowę z kierowniczką salony Cymbeline, przyszła laska z lekkim fochem jabym wydziwiała, a sukienka biby uprana..... Więc jej pokazałam jak uprana....Powiedziałam głośno co myślę o poziomie obsługi w ich salonie, nie była przejęta. A historię kiecki znała pobieżnie, widocznie uznała, że nie ma co się wgłebiać
NORMALNIE MASAKRA, zastanawiam się gdzie zgłosić te przekręty co robią w tym salonie -może jest jakaś siedziba, zarząd ? Chętnie bym coś naskrobała, jak odbiorę kieckę oczywiście
masakra

Popscene, optymistycznie nastrajają te twoje wyliczenia . To u nas pewnie wyjdzie podobnie... Bo jedno auto, 3 osoby... No i gdyby w gre wchodzily noclegi na campingach to tez majątku bysmy na to nie wydali. No to fajnie . Na jedzenie pewnie sporo sie wyda, jak to zwykle bywa na wyjazdach

ButterBear nie strasz, ja sie takich dróg strasznie boję. No ale bedziemy jechac bardzo ostrożnie, nie ma innej opcji...

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora