Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-23, 18:08   #2103
frik frik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Ja mam właśnie koleżankę z dziecmi. Fajnie posłuchac sprawdzonych rad od kogoś zaufanego. Moja (kiedyś najlepsza przyjaciółka) a teraz znajoma urodziła niedawno dziecko i miałam nadzieje ze będziemy jakoś dzielić to doświadczenie tym bardziej że mieszkamy blisko. Ale ona źle znosła moje rozstanie z byłym. I nawet jak było jakieś ocieplenie kontaktów w grudniu to teraz mam wrażenie że tylko dlatego że chciała potwierdzić że rzeczywiście jestem w ciąży z nowym tz bo miała takie przeczucie. Jest mi w każdym razie trochę przykro jeżeli o nią chodzi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zle zniosla Twoje rozstanie? Hmm to chyba o Twoje szczęście chodzi
Gratuluję wizyty Tobie i innych tez!

Zdjęcia wszystkie przepiękne dziewczyny powstawialy!

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Ja już po UG dziewczyny. Wszystko jest super [emoji7][emoji7]

Jedziemy z tz na kolacje, potem napiszę [emoji8]

No to cudnie! 😊 milej kolacji a wieczorkiem pochwal sie szczegolami 😘

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ja zamawialam na aliexpress piżamy dla starszaka mojego. Jakość super, modne wzory super bohaterów i cena ok 35zl.
Ja nie rozumiem jak ludzie mogą zamawiać zabawki typu gryzaki dla dzieci na aliexpress. Itp mające kontakt z buzia maluszka.
Bo klocki ala'lego często kupuje.

Roses super ze super!

Kurde wiecie, że mi się podoba najbardziej Bebetto Vulcano. Chociaż ustaliliśmy, że możemy sobie pozwolić na jakoś model wyżej to i tak najtańszy mi najbardziej parametrami odpowiada.
Dokładnie, tez bym nie kupowala tam zabawek dla dziecka które wszystko gryzie. Ubranka jeszcze tak, ale dla noworodka to chyba tylko z polecenia. Jakos sie boje tych barwnikow itd.
Stacjonarnie, to chociaż wiadomo, czy cos pachnie chemia na kilometr 😉

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora