Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-23, 18:57   #2108
misiol
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość
Agnessssa, to chyba mnie przywołałaś

U nas też ciężko jest z finansami... A jeszcze pokoik trzeba zrobić dla starszego synka. Wózek kupimy od znajomych, bo ja się napaliłam na Anexa, a oni nam obniżą troszkę cenę.
Spisz sobie najważniejsze rzeczy do kupienia, na pewno sporo można kupić używanych i w świetnym stanie.

Lady, śliczne ubranka upolowałaś <3

Karolson, u mojej koleżanki były robale w materacyku, a często był wietrzony, nigdy nie osikany. Lepiej kupić lateksowy, po co później wydawać podwójnie na materacyk.
Obosz... To ja na pewno kupię nowy materac lateksowy. Myślałam, że musi być obsikany, albo źle przechowywany,żeby takie rzeczy się zalęgły.

Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość
Serio nudy? [emoji12] nie chce mi się wierzyć!
To chyba zależy od egzemplarza [emoji23]

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Na poczatku z 5 miesiecy tak nasz Filip jadl, kupa, spanie, jadl, kupa, spanie.. a pozniej sie zaczelo alergia na mleko, zeby, skwierczenie, wieczorne krzyki i placze, nauka raczkowania i wtedy to juz 100% uwagi i czasu
Zazdrościłam czasem takich dzieci. Ja to się czasem zastanawiam, czy nam się w ogóle opłaca gondolę kupować, nasza córka antywózkowa dodatkowo,oprócz innych atrakcji.

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Ja już po UG dziewczyny. Wszystko jest super [emoji7][emoji7]

Jedziemy z tz na kolacje, potem napiszę [emoji8]
Dobre wiadomości [emoji4]

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Tak, była przeciwna. Nie chciała nawet mnie wysłuchać jak się jej zwierzylam że chcę odejść od męża. No właśnie nikt nie wymagał wybierania stron od nikogo bo tak jak pisałam wczesniej moje rozstanie było kulturalne i bez dramatu. Liczyłam na to że dzieci nas zbliża ale chyba tak nie będzie, i powinnam się z tym pogodzic raz na zawsze.
Przyjaciele powinni się wspierać, szczególnie w trudnych chwilach. Skoro chciałaś rozstania, to znaczy, że były powody. Może ona po prostu ich nie rozumie. A ma kontakt z Twoim byłym?
misiol jest offline Zgłoś do moderatora