2008-07-02, 13:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ....Moja skromna suknia - najskromniejsza jaką znalazłam...doradźcie co dalej..
Cytat:
Napisane przez jadira
Skromna ale sliczna! Zdradz gdzie ja kupowalas  Wiesz co tutaj pasowaloby wedlug mnie? na ramiona wlasnie taki szal z cieniutkiej tkaniny (mgielka), pasuje bialy kwiat do wlosów. Na szyje cieniutki lancuszek z malutkim oczkiem (brylancikiem  ) ja tak to widze. I nie obcinalabym Twoich wloskow bo sa ladne 
|
Cytat:
Napisane przez qberka
Piękna suknia prześliczna sama bym mogła taką mieć  Zdradzisz skąd pochodzi ta piękność? Wiem po sobie że poszukiwanie prostej i skromnej sukni wcale nie jest łatwe na szczęście również mam to za sobą. Tobie gratuluje wyboru i gustu.
|
Suknia uszyta jest we Wrocławiskim salonie wg. wzoru. - tzn. zmieniłam materiał na muślin - bo wymysliłam sobie coś lekkiego, zwiewnego i delikatnego.
Wzoru w tej chwili Wam nie powiem, bo zgubiłam swoją umowę z zaliczką na której napisana była nazwa wzoru.
Jak tylko znajdę, to Wam napiszę
Moje poszukiwania trwały krótko, miałam kilka dylematów, ale ogólnie sukienek z muślinu nie jest aż tak dużo - zwykle więc przymierzałam jedną na dwa odwiedzane salony. Poszukiwania więc faktycznie nie były łatwe. Na szczęście nie przedłużało się to
jadira- ze mnie troszkę "zadziora" jest, więc nie mogę zagwarantować,że w przypływie dobrego humoru nie wyciacham sobie np.grzywki Szalenie lubię kiedy fryzjer zabiera się za moje włosy
No właśnie a jeśli ten szal- to długi sięgający ziemi, czy właśnie króciótki i spięty na piersi tylko do kościoła,aby nie "gorszyć" księdza gołymi ramionami???
qberka - na takie pochwały rumienię się troszkę
A może masz swoje zdjęcia?? I mogłabyś wkleić?
|