Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 14:11   #244
MaT
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Moje klientki wiedzą,że kosmetyki mają 3 letni okres wazności, jednak kupują u mnie wlaśnie dlatego,że otrzymują kosmetyki świeżutkie. Nie chcą kosmetyków zleżałych w niewiadomych warunkach. Musiałyby mi wierzyć na słowo, że takie otrzymalam prosto z firmy, a nie ja trzymalam je przez rok np. w slońcu na placu.Dlaczego ja mam sie im tlumaczyć. Kupując kosmetyk w sklepie można sprawdzić jego datę produkcji i z zakupu zrezygnować tutaj zamawia się w ciemno i dlatego powinni wysylać tylko świeże kosmetyki, a pozostale sprzedawać w ofercie netto.
Cd. przepychanek dot. daty produkcji Programu liftingującego okolice oczu, zdopingowana przez Was odpisałam:
Spodziewam się rzetelnego wytłumaczenia, przeprosin i wymiany na nowszy produkt na koszt AVON, gdyż poniższa odpowiedź nie satysfakcjonuje ani mnie, ani moją klientkę.

W odpowiedzi zaproponowano mi zwrot do COK cyt. (jednorazowo zostanie przekazana prośba do Centrum Obsługi Konsultantek o przyjęcie zwrotu).
Oczywiście nie zgodziłam się, bo tracę udział w programie motywacyjnym Anew i napisałam:
Jedynym uczciwym rozwiązaniem byłoby umieszczenie informacji, zarówno na stronach Avon dostępnych dla klientów i konsultantów, jak również w materiałach dołączonych do najbliższej faktury, że Program liftingujący okolice oczu nie uległ zmianie w zakresie składu kosmetyku.
Cytat:
Napisane przez Asiek15 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ktory z zapachow today tomorrow czy always jest odpowiedni na lato ??
Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
wg. mnie Always
Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie zawsze ALWAYS
ALWAYS
MaT jest offline Zgłoś do moderatora