Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-24, 09:37   #2169
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III

Freddy kciuki za szybkie dokonczenie kupna mieszkania swoje to swoje!

Lina gratulacje za udaną wizytę

Triolka poszalalas z zakupami ja tak planuje od 30tc zacząć kupować konkretnie.

Byłam rano na pobraniu krwi na toxo. I po pobraniu zapomniałam, że wacik mam dociskac. Kapnelam się na korytarzu jak krew mi huz z łokcia do dłoni splynela ciurkiem

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Ja dzisiaj wizytuję tylko u endo. Na szczęście TSH w normie więc wizyta to będzie tylko formalność.

Gratuluję wczorajszych wizyt i freddy296 mieszkania
Super, że tsh w normie ja badam swoje za tydzień.

Jak dobrze czuć ruchy dziecka.... wlasnoe wpadłam w panikę, że od rana nie czułam (wstalam przed 7) a tu jak na zawołanie seria kopniaków.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry [emoji3]

Lina, jak przeczytałam o łzach Twojego synka, to sama się wzruszyłam. Będzie cudownym starszym bratem [emoji7]

Freddy, super, że mieszkaniowo się układa. To trzymamy kciuki za Was i za Edyte, by wszystko się udało.

Lady, piękny profil Nadii [emoji8]

Triolka, trzymam kciuki [emoji3]

Też się zastanawiałam nad otulaczem, ale znajoma rodzaca w maju mówiła, że u niej sprawdziły się 2 rożki - jeden grubszy, usztywniany i drugi zwykły, także jeszcze będę myśleć, którą opcję wybrać [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja tez miałam 2 rozki - syn listopadowy. Otulacz kupilam ale nie uzywalam bo Olek od momentu wyjścia z macicy kocham lezec "rozwalony". Ręce na boki, nad głowę, nogi tez w rozkroku. Nie lubił być sciskany niczym.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora