Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2018 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-24, 13:32   #566
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Jejku bidulka obie biedne, mama bo wymeczona a mała - wiadomo... Zdrówka dla Was obu

Aaa gratulacje!!

Cudownie gratulacje kochana

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez Amelka6614 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam usg i CRL mojej dzidzi wynosi 0.92 cm serduszko bije termin sie zgadza wiec rośnie miarowo ale delikatnie odkleja mi się kosmówka mam reżim łóżkowy do 5.02 a potem się okaże dzwoniliśmy umówić się na badania prenatalne i mamy je 28.02 ja do tego czasu 3 razy osiwieje z nerwów.. jeszcze pani zapisująca mnie na badania stwierdziła że wg jej wyliczeń dzieciątko moje jest troszkę mniejsze niż być powinno
Gratuluje serduszka [emoji7] i skoro możesz to leż ❤️ ja się zastanawiam co bym zrobiła jakbym taki nakaz dostała :/

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Nie stresuj się bo to teraz nie wskazane. Odpoczywaj jak Ci dzidzia wystrzeli ze wzrostem to wtedy będzie [emoji3] mówisz, że rośnie miarowo - to najważniejsze [emoji4]

Zapomniałam się Wam pochwalic - zamówiłam książkę jak tylko się dowiedzialam, że jestem w ciąży. Ciężarówką przez 9 miesięcy [emoji3] i dziś ide odebrać. Ponoć ciekawe tomiszcze [emoji4]

Słyszałam o niej! Próbowałam znaleść darmowego ebooka w. 1 ciąży może kupię ebooka ale to troszke później jak będę mieć więcej czasu

Cytat:
Napisane przez Aretse_S Pokaż wiadomość
o masakra.. matko kochana, najgorzej chyba jak jest combo, wszyscy chorzy Trzymajcie się jakoś! To jakieś wrtęne cos musi byc, moze nawet lepiej antybiotyk, niz sie tak bedziecie męczyć. Trzymam kciuki, zeby bylo lepiej!

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

jeeej, no to super!

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Super!! i troche zazdoszcze, bo już się nie moge doczekać swojego USG..
Jest antybol, dziękuje

Cytat:
Napisane przez independence_ Pokaż wiadomość
No widzisz, to super

Też się właśnie zastanawiam nad kupnem kilku książek odnośnie ciąży i rozwoju dziecka. Ale najpierw USG

Czekam na Twoje usg ❤️!

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Obiecana fotka - moze nie jest jakas super wyrazna, ale moj tel nie wyrabia na takich detalach
Załącznik 7402401

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Jeeest kropek [emoji7][emoji7]

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
I jak tam po lekarzu? U nas zapalenie oskrzeli też dobrze wiem co to znaczy mieć chore dziecko w domu I tak dobrze, że wytrzymała 4 miesiące bez chorób.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Gratulacje! W końcu możesz spać spokojnie

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Gratulacje! Nie martw się, stres szkodzi dziecku

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Ja miałam jedna książkę o ciąży, I nie miałam keidy jej przeczytać

Jest antybiotyk i nakaz długiego siedzenia w Domu, za to mała taka maruda i ciagle ręce i Nic nie chce jeść ze brzuch mnie boli od tego
Na dodatek zaczynam gubić się w tych lekach zrobiłam rozpiskę na lodowce i odchaczam !
Ja 3 razy dziennie antybiotyk , pomiędzy probiotyk, ona dwa razy antybol, pomiędzy - min 3 h różnicy dwa probiotyki, syrop na kaszel po śniadaniu , 2 razy nebulizacja sterydem , w środku dnia nebulizacja pomieszanym nebudose z solą, psikanie gardła , domowy syrop , okłady na gardło w ciągu dnia , psikanie nosa , pilnowanie by smarkała co chwile , No i ja jeszcze mam płukać gardło bo nie przeszło mi całkiem, do tego katar mi leci ciagle Wiec chodzę z rolka papieru , zrobiłam obiad to pogardziła i nic nie chce jeść dziś Wiec będę zaraz wymyślać cokolwiek warzywnego żeby zjadła , do tego ona ma być na diecie tez , jest śpiąca ale spać nie chce tylko na ręce , bawić się nie chce . Usiadłam dopiero przed chwila od rana żeby zjeść

Co jak co ale w 1 ciąży to było mi tak łatwo dbać o siebie - a teraz ogarniam się czasem w połowie dnia ze nic nie jadłam.
Niech zacznie już działać jej ten antybiotyk bo wystrzele nas w kosmos

[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;80791621]Treść usunięta[/QUOTE]

Gratuluje jeszcze raz i cieszę się ze tu przyszłaś [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja wam zaraz pokaże najlepsza książkę ever która mi dziś przyszła !! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora