Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PLAN ćwiczeń, od których można schudnąć
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 16:48   #21
Noc(nik)
Zadomowienie

Dot.: PLAN ćwiczeń, od których można schudnąć

A to dziwne anniaa bo czytałam chyba na sfd, że trzeba robić odzielnie partie. Może tak jest jednak tylko przy obciążeniach? Co chce osiągnąć?

Nie chce schudnąć[45-46kg/157cm], ale nie chce też zwiększać jakoś obwodów[lekko łydki, ale chyba nie moge sobie wybrać co mi urośnie ], tylko lekka rzeźba[choć nie obraziłabym się na zastąpienie tłuszczyku mięśniem, no ale tłuszcz też jest potrzebny]. Chce po prostu popracować nad kształtem ciała, jego kondycją i jędrnością[czyli standart na forum], bez obciążeń stawów itp. no i dla ZDROWIA!

Wykonywałam już dużo różnych ćwiczeń, ale teraz chce coś naprawde konkretnego. Na razie mam aeroby w postaci biegania 30 min[na początku było 10 min]. Zazwyczaj 6 razy w tygodniu, ale teraz chciałabym jak wcześniej tu proponowano jednego dnia aeroby, drugiego siłowe , dlatego szukam takowych. Nie chce aby było mało ćwiczeń w wielu seriach i powtórzeniach, tylko więcej różnych ćwiczeń, a mniej powtórzeń.

Noc(nik) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując