|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2018r. cz. III
Cytat:
Napisane przez goldika
Bebetto Torino z 1399 na 1599 
Vulcano i Holland póki co bez zmian ale Holland ma podskoczyc o ok. 300zl.
Z jednym sprzedawca (poznany na grupie Bebetto) jestem dogadać, że do końca lutego po starej cenie Vulcano i Holland może sprzedać.
Ale Torino mi wpadł w oko tersz bo ma super koszyk. A koszyk jest megs ważny dla mnie.
Ja mam słabość do lodów.... no i masę kajmakowa mogłabym jeść łyżeczka ale w ciąży jeszcze się nie skusilam bo to sam cukier przecież.
|
To mnie zmartwiłaś, taka napalona jestem na Bebetto Holland...
Interesowałaś się jaka jest różnica pomiędzy Torino a Holland oprócz wyglądu i ceny ? Z tego co na szybko patrzyłam na stronie Bebetto to minimalna różnica w wadze i Holland ma możliwość złożenia z wersją spacerową. Ale czy coś jeszcze ?
A i też mam słabość do lodów ostatnio z mężem zjedliśmy na raz 900 ml lodów o smaku tiramisu. Oczywiście ja zjadłam więcej 
Cytat:
Napisane przez _annika_
A w wyższe ceny dotyczą modeli 2018 czy to nie am znaczenia czy 2017 czy 2018? Bo mi facet z bobowozki powiedział, ze w marcu wchodzą modele 2018 i one bedą droższe No bo niby maja tam jakieś dodatkowe gadżety, a 2017 będą po starej cenie dopóki sie nie wyprzedadzą. No ale to mi nikt nie obieca do kiedy to będzie 
|
Mam nadzieję, że na modele z 2017 nie podniosą cen
Czas edycji: 2018-01-25 o 12:12
|