Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar IV
Wątek: Scent Bar IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 19:34   #3606
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes
Dot.: Scent Bar IV

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy trudne? Coś mie się wydaje, Królowo, że jesteś skłonna do mediacji i do ugody
no .. tak właśnie, to miał być żart taki nie wyszedł hihi
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No właśnie. To wyobraź sobie, że przy pracy w domu to stan permanentny.
hmmm. Nie wiem co o tym myśleć, bo jakoś mimo takiej perspektywy - to chciałabym. Masochistka ?
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
My na sierpień planujemy wyjazd.
to,jest szansa, jest szansa

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Muszę się zorientowac, czy u mnie w mieście nie znalazłby się ktoś chętny na takie "rozrywki" - skorzystałabym z dziką rozkoszą
Ja czasami korzystam z usług uroczych Pań z Ukrainy. Jak sama juz nie daję rady bo mieszkanie zapuszczone na maxa - tylko szczęście mam takie, ze jak sięktóra zabierze za okna, to i tak potem musze sama poprawić bo tylko zamazane są. A myć muszę często bo mam okna połaciowe - masakra

Cytat:
Dziękuję jestem dziś tak komplementowana pod wzgledem tej figury, że normalnie i dosłownie się czerwienię
bo jest za co, krótko Cię widziałam, raz - ale treściwie i pamiętam
Cytat:
Wiesz, Królowo - jak już spadać, to z wysokiego konia

Ale zaraz, kto ma spadać z tego konia ? Madziczka czy Ja ?
Cytat:
Sluchajcie, mam problem natury technicznej (bo ja mało techniczna jestem ). Założyłam sobie Skype`a. No, to akurat żadna filozofia, tylko za Chiny Ludowe nie mam pojęcia, jak mam podłączyć słuchawki? A raczej, gdzie? Komputer to Optimus (o ile komuś taki antyk coś mówi) wejscie na normalne słuchawki ma z przodu jedno, a na takie z mikrofonem nie widzę... Czy mozecie coś podpowiedziec, tak na odległość?
Pojęcia nie mam
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora