Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-02, 19:40   #4564
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
wpadaj wpadaj jak cie poznam to dam jeden w promocji
Jasne roztargniona blondynko- brązowa najczęściej w spodniach do kolan, zawsze zamawiająca McFlurry karmel+chrunch. A wiesz możesz mi dać dwa podobno troche przytycia wyjdzie mi na zdrowie
Tylko jak ja ciebie rozpoznam żeby do odpowiedniej kasy iść
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
jedz, jedz oooj Tama, wakacje Ci się rozkręciły super

ale on... melodramatyczny jakiś głupek, trochę jak baba szkoda, że się nie rozpłakał, potwierdziłoby to moją tezę

nie dziwię Ci się, że się tak zachowałaś musiało to nieźle wyglądać jesteś piękna, ale zimna jak lód

Ewusiu, zazdroszczę... i zakochania i wooody

a wiecie, wiecie wieciiieeee wszystkim się podobała moja fryzura! nawet facetom, ale się zdziwiłam! powiedzieli, że mnie nie poznali i że się zmieniłam na lepsze i że super i że bardzo ładnie i w og
wogóle ale fajnie ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
A nie mówiłammmmmmmmmmmmm

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Izuś, ale ja tak tylko facetów (i tylko tych kandydujących na partnerów) traktuję A gdybyś tak widziała mnie i jakieś biedne zwierze... Jak tata znalazł psa (to było w tym roku). Nazwałam go miłością mojego życia, żejest jak siostra etc. Jakich to ja rzeczy nie wymyśliłam, żeby go zachować Gdybym mogła miałabym całe mieszkanie pełne kotów, psów i innych stworzeń (oczywiście bym z taką ekipą nie spała )
I masz rację - melodramatyczny bardzo Nawet kiedyś określił tak tą całą sytuację z R. i późniejszą z rodzicami.

Z innej beczki coś dodam Powalił mnie tekstem na temat straży pożarnej - mój tata tam pracuje. Pytał o to i mówię, że ma stałą pensję. A on na to "To co jak nie ma pożarów to mimo wszystko dostaje pieniądze?!" - "Pożary są codziennie... Poza tym teraz jeżdżą już nawet ratować jaszczurki i zatrzaśnięte w domu dzieci." - "A wiesz ile państwo na tym traci?!!". Chciałam mu powiedzieć, że gdyby miał mieć płacone od ilości wyjazdów, to by się to jego wspaniałe państwo nie wypłaciło. (Dobrze, że mój tata tego nie usłyszał, bo by już do domu nie wrócił ) Znalazł się oddany partiota, blee... Udaje, że jest taki mądry i wszechwiedzący. Odraża mnie sama myśl o nim. W dodatku sam chce mieć państwową robotę.
Malinko,
nie przejmuj się tak facetami Oni Ci nigdy do pięt nie dosięgną I jak wcale nie jest ani za gruba, ani za brzydka. Miałaś chłopaka, teraz coś się kręci Niektóre moje koleżanki, mimo, że chude jak tyki nigdy nie miały chłopaka. I chyba nie warto być z kimś, kto ocenia Cię tylko po wyglądzie i nie może Cię kochać, (mimo Twej doskonałości ) bo mu się nie podobasz. Przecież nie ma w tym żadnego sensu. A w ogóle uważam, że jesteś prześliczna

Monisiu moja Ale Ty teraz szalejesz Twoja siostra może Ci tylko pozazdrościć

Aniu! Wpadam na lody
To potwierdza że ten facet (baba) jest głupi
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora