Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-25, 13:54   #3685
emmos
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Ja jak gotuję obiad to N leży i bawi się w bujaczku, zawsze daję radę wszystko zrobic. Jest wyjątkowo grzeczny w tym bujaczku
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Moja Ami najgrzeczniejsza jest rano, gdy ja się myję ubieram itp. Myślę, że powtarzalność tych czynności na to wypłynęła. Wie, że jak matka się ogarnie to jà z łóżeczka wyciągnie[emoji6]

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Też od niedawna?

U nas wcześniej spał 20-8 średnio i w dzień też więcej.

A teraz nie dość, że w nocy mało to w dzień też.

Wiem, napisałam o tym bo taki argument mógłby podać ksiądz

Ja w ogóle nie wiedziałam, że jest taki problem z chrzestnymi. Nasza chrzestna nie mieszka jeszcze ze swoim partnerem. Gdyby mieszkała nie mogłaby już być chrzestną

Rozmawiałam z pediatrą o tej suchej skórze. Poleciła dawać fenistil w kroplach. Co o tym myślicie?

Jeszcze co do wizyt u rodziców. Powiedzcie mi czy jestem jakaś przewrażliwiona

Nie zwracam już uwagi na noszenie/trzymanie młodego. Odpuściłam i mam nadzieję, że jak dwa razy na miesiąc będzie tak noszony to nic mu nie będzie. Ale teraz na ręce chciała go wziąć chora ciocia (lekarz powiedział, że wirus - kaszel, gardło itd.). Nie daliśmy i mega zdziwienie. I komentarze połowy rodziny, że nie uchronimy przed wszystkim i na klatce też mijamy ludzi z zarazkami. Tak, tylko jak nawet na klatce spotkam kogoś chorego to nie daję mu dziecka na ręce W dodatku przed szczepieniem byliśmy, a to dopiero druga dawka bo tak nam się poprzesuwało przez te katary.

Godziny snu mamy takie od październikowej zmiany czasu [emoji30]

Z chrzestną byłoby tak jak napisałaś.
Też nam alergolog przepisał kiedyś fenistil, ale ostatecznie nie podawaliśmy.
Zachowanie ciotki szokujące!

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny...
U nas nadal pobudki co 2,5h o 5 szła kupa i nie spał do 6. Ale za to wieczorem zasnął o 20 i się nie wybudzil jak zawsze tylko spał te 2,5h a my z mężem mieliśmy wieczor dla siebie.

Fajnie, że mieliście z mężem wieczór dla siebie [emoji6]

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Oby szybko skończył sie okres histerii i Ami ładnie, długo i grzecznie bawiła sie na macie.
No tak jest z tą spowiedzią, warunek zeby była ważna jest postanowienie poprawy wiec w waszym przypadku decyzja o ślubie kościelnym.

Sama decyzja o kościelnym nie wystarczy, ona już w zasadzie jest. Musielibyśmy zamieszkać osobno, aby dostać rozgrzeszenie [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk