2018-01-25, 16:16
|
|
Gazela inteligencji
|
Dot.: Osoby grające w The Sims 4
Ostatnio gram sporo, bo przez większość dnia nie mam internetu wolę sims 2, a nawet 3, ale 2 długo mi się włącza, a 3 tragicznie działa na moim laptopie. Więc zostaje mi 4 
Niespecjalnie mnie kręcą wielopokoleniowe rodziny w 4, bo poprzednie części miały lepszą genetykę i możliwości, 4 jest dla mnie bardzo uproszczona we wszystkim. Za to uwielbiam robić metamorfozy WSZYSTKICH simów w mieście i przemeblowywać ich domy obecnie tym się zajmuję. Mam mnóstwo rzeczy z internetu i daję się ponieść kreatywności.
Jeszcze kocham zwierzaki - są tak urocze, jak w żadnej części do tej pory! Dodaję do każdej rodziny w mieście 
Chwilowo "gram" (bo głównie jednak modyfikuję wszystkie światy) dwoma siostrami, jedna jest lekarzem (podobają mi się też bardzo te kariery z dodatku - właściwie simka jest trochę wzorowana na mnie ), druga jest nastolatką, ale będzie w przyszłości weterynarzem, starsza ma żonę (wolę kobiety w tej grze ładniejsze są), rodzina ma 2 psy i 2 koty.
Postaram się pózniej dodać jakąś fotkę mojej rodzinki. Chętnie też obejrzę screeny z Twojej gry (i z gry innych, którzy się tu wypowiedzą)
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------
Btw jest już wątek o TS4, ale mam nadzieję, że nie zostaną połączone - fajnie by było, gdyby tamten pozostał ogólnie o nowościach, opiniach i pytaniach, a ten o naszych rozgrywkach.