Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-03, 10:48   #402
Judytka2
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..

Cytat:
Napisane przez fruity Pokaż wiadomość
Nic dziwnego, ze tak malo schudlam i nie chudne narazie wiecej. Zrobilam sobie wlasnie obiadek. Przysmazylam mocno kurczaczka, dodalam cukinie i potem leczo, w ktorym jest oczywiscie cukier.
Dzien w dzien grzesze.
Grzechy spowodowane zbytnio ograniczonym spozyciem węglowodanów.

Cytat:
Napisane przez agusiencja Pokaż wiadomość
Dzień dobry <beczy>
buuuuuuu... skończyłam I faze, a na II od tej pory przytyłam 0,7 kg (przez 5 dni)
wywaliło mi brzucholll.....to jakaś paranoja, dzisiaj lece na samym białku i warzywach i jutro też, nie no, załamię się
efekt jo-jo po braku wegli w organizmie. Organizm nadrobia to czego nie otrzymywał i czego mu brakuje.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Nie łam się! Ogranicz węgle - chleb i owoce, pij dużo wody niegazowanej i herbatek. Jedz duuużoooo warzyw i za kilka dni będzie tych kg mniej!
Ograniczenie węgli to nie jest dobry pomysł!!! powinno sie tak jesc aby mimo jedzenia węgli-chudnąć!!! ogranicz moze białko. Organizm musi dostawac wegle! bo inaczej wpadniesz w zaknięte koło soth beach!i bedziesz chudła i tyla, chudła, tyła i tak w kółko. Plus zastoje wagi murowane!
Judytka2 jest offline Zgłoś do moderatora