2008-07-03, 11:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Czesc!
Angela,super,ze sie odezwalas ,ze u Was wsio ok.Czekamy na fotki tych slupow i slemy moc pozytywnych fluidow (zebys lepiej sie poczula fizycznie i psychicznie) .Uscisk i dla Milki!
ikola,szkoda autka ,wiadomo ze taka stluczka to zawsze jakies dodatkowe wydatki...ale najwazniejsze,ze nic sie Markowi nie stalo ...a swoja droga to niezly detektyw z Twojego meza
Ucaluj Ulenke-odkrywce i czekam na filmik.
Basiu,jak spotkanie z kolezankami sie udalo?
Ewka,ja tez uwazam,ze to dobry pomysl zeby wyrwac troche Sylwie z tego "koszmaru",niech jedzie z Wami dziewczyna choc na 2 dni pod te namioty-moze sie troszke zrelaksuje,odprezy...bied na jest,tak bardzo jej wspolczuje
No i trzymam kciuki zeby po 14-tym tez byla ladna pogoda 
Hadzi,moj Isiu kapie sie w baseniku podobnie jak Mis (czyli w sandalkach ),bo na patio mam takie fatalne plytki ze mozna sie na nich zabic jak sa zlane woda i jak sie chodzi na bosaka.Dlatego Maly chodzi albo na golaska albo w kapielowkach i w sandalkach na nogach zeby sie nie slizgal,no i czesto jak ma ochote sie ochlodzic w baseniku to wchodzi do niego razem z butami
Mis pewnie oczarowal wszystkich w pracy,co????
A u nas o cale 10 stopni wiecej 
Po jutrze wyjezdza moja siostra z Julkiem...ale ten czas zlecial .Jutro bedzie wielkie pakowanie i ostatnie zakupy.A w sobote o 13:00 wyjezdzamy odwiezc ich na lotnisko.Co ja zrobie bez tego mojego Slonca przez 2 m-ce???Normalnie juz tesknie...
|
|
|