Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-01-27, 13:15   #3485
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
A to ja taki "urok" nóg mam od zawsze, nawet jak ważyłam 50 kg to zawsze mi się ocierały u góry a kostki tak nieproporcjonalnie chude że mogę prawie dłonią objąć.
Zaliczyłam Tesco, Netto i Biedre, obkupiłam się w żarcie na weekend ale weny zero na gotowanie.Jutro zrobie zupę krem z białych warzyw a w niedziele gulasz wege i pizze dla małżona bo nudzi o nią juz długo.
Lyrcia- ja Cię powinnam ozłocić za ten blender- powiem Ci że często używam i jest ekstra!
A dla mnie było zaskoczeniem, że sie mi zaczyna obcierać i to w dwóch miejscach. Buły mi wyskoczyły przy kolanach i przy kroczu
Fajnie, że Ci blenderek podszedł. Dla mnie idealny również, bo prosty jak budowa cepa i o to chodzi. A ilość pojemniczków pozwala na przygotowanie na szybko koktajlu w moment, nawet, gdy już czasu rano przed pracą brak. Dzis wrzucilam garść szpinaku, jabłko, kiwi, banana, łyżkę otrąb, zalałam kefirem z wodą i w moment miałam starter na dzień dobry. Nawet blenderka nie chowam, bo używam codziennie do blendowania, rozdrabniania, prygotowywania pesto, past i kremów. Siostra też sobie taki sam kupiła a długo wertowała oferty i przeglądała inne modele. Cena do mocy i jakości to przeważający tu atut.
Cytat:
Napisane przez sabina25 Pokaż wiadomość
LyraBeaMoże taką teorię dał dlatego że ja nie mam aż takiej strasznej nadwagi hmm noszę ubrania 40-42 .Nie wiem nie mam pojęcia .
Pewnie dlatego
Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Dzień dobry sobotnio
Witam się z Wami znak kubka kawy , ptaki oporządzone- i właśnie siedzę w oknie i patrzę jak jedzą śniadanie (karmnik na balkonie)
Ja też już po śniadaniu-dziś był omlet z 2 jaj, łyżki jogurtu, łyżeczki mąki żytniej , mnóstwa szpinaku i szczypioru + pomidor i oliwki z plastrem żółtego lekkiego sera.Pychota.
Zbieram się powoli do sklepu ale jakoś mi to nie wychodzi bo nie mogę się oderwać od ptaszorów za oknem
Muszę sobie na poprawę humoru pobuszować po sklepach ,celem jest Reserved , wydrapałam wczoraj w zdrapkę w lotto 4 zł to zaszaleję
Potem ogarnę mieszkanie i obiad , wspomniana zupa krem z bialych warzyw chyba.No chyba że mi się zachce coś innego, jeszcze nie wiem.
Miłego dnia
No to zaszalałaś!!
A te Twoje omleciki sobie wzięłam do serca i rano żeby nie iść do pracy na czczo, to albo koktajl albo wlasnie taki omlecik, ale w...tosterze Wrzucam do miski 2 jaja, troche szpinaku, paprykę, wędlinę, czasem ser, otręby, tylko przemieszam i wlewam do tostera i się zapieka samo. I o to chodzi . Szybko i nie muszę nad tym stać.

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Miałam dłużej pospać, ale już wstałam właśnie myślę co by na śniadanie zjeść.

Milenko zjadłabym Twój omlecik [emoji7]

Ja dziś chyba dzień lenia- skończę książkę, trochę popracuje nad dokumentami.

Niestety wypad i chodzenie po sklepach odpadają - tak mnie noga boli. No ale wydawanie kasy na All to nie problem [emoji1]

Miłego weekendu

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jestem uzależniona od zakupów na Ali Dzień bez Ali i już odczuwam głod. Ostatnio wywaliłam wszystko z listy Wish i z koszyka, by wieczorem podstępem mnie do Ali zaprowadziło i kazało kupić kolejną rzecz
Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
No właśnie- spodziewałabym się po wszystkich butach - szpilkach - a nie po moich nowych trekingach, jak mi ten scholl nie pomoże to kupię to co polecasz. Dzięki Kochana

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Basiu, no właśnie Ty bez szpilek to jak niepełnowartościowa Basia. Twoje nóżki właśnie do szpilek stworzone a nie do jakiś takich ...wygodnych

A u mnie cholerny zastój trwa i trwa. 19.01 miałam 75,7kg i od tamtej pory to wzrost, to spadek i się buja i dzisiaj dokladnie 75,7kg
Nie odpuszczę! Tylko jeszcze nie wiem co tu by wykombinować zeby wagę ruszyć.
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora